Minden eddiginél többször vizsgálja országunk a törvényeket, amelyeket azért hoztak létre, hogy megvédjenek és irányítsanak minket. Megterhelő lehet azonban elmagyarázni, hogyan is működik ez pontosan. Hogy segítsünk az óravázlatok elkészítésében, összeállítottuk ezt a listát azokról a forrásokról, amelyek segítenek megtanítani a gyerekeket a kormányzati ágakra.

Csak egy figyelmeztetés, a WeAreTeachers az ezen az oldalon található linkekből származó eladások egy részét beszedheti. Csak olyan termékeket ajánlunk, amelyeket a csapatunk szeret!

Three Branches of Government Lesson Plan

Ez a hivatalos útmutató az Egyesült Államok kormányáról megtanítja a diákoknak a törvényhozó, végrehajtó és igazságszolgáltatási ágakat. Használd fel a fékek és ellensúlyok, az egyes csoportokat alkotó csoportok azonosítására és még sok másra!

A 3 kormányzati ág egy pillantásra

Ez a nagyszerű táblázat egyszerű áttekintést nyújt a gyerekeknek a kormányzati ágakról. Beszéljétek meg, majd használjátok fel egy horgonytábla készítéséhez!

Mi a kongresszus?

Ez az oldal tartalmaz egy szójegyzéket, valamint egy tanári területet, amely tele van forrásokkal, tevékenységekkel és óravázlatokkal.

Three Branches of Government Activity Book

Ez a minikönyv átalakítja a társadalomismereti blokkot. Lebontja azokat az információkat, amelyeket diákjaidnak tudniuk kell, és szórakoztatóvá teszi a három kormányzati ág megismerését.

A kormányzat ágai

Hogyan működik a kormányunk? Ebben a BrainPOP filmben Tim és Moby bemutatja a gyerekeknek az Egyesült Államok kormányának három különböző ágát.

3 kormányzati ágak tevékenységei

Ez a gyakorlatias tevékenységkészlet digitális és nyomtatható formátumban is elérhető, hogy a diákok mindent megtudjanak az Egyesült Államok három kormányzati ágának ellenőrzéséről és egyensúlyáról. Kormányzat

Kids Academy – A kormány 3 ága

Ez a rövid videó kevesebb mint öt perc alatt megtanítja a gyerekeknek a kormányzati ágakat!

Federal Government of the United States Facts for Kids

Quick facts about the federal government of the United States.

Our Government: The Three Branches

A tanulók műveltségi készségeket és társadalomtudományi tartalmi ismereteket fejlesztenek, miközben megismerkednek a kormány három ágával és a hatalommegosztás céljával.

3 hatalmi ágak tevékenysége & USA történelem kutatása

Ezek a zászlós poszterek tökéletesek egy gyors interaktív tevékenységhez az USA hatalmi ágainak tanulmányozásához. A diákjaid imádni fogják a kutatást és a tanulást.

.Fast Fact: Branches of Government

Ez a rövid áttekintés egy hasznos grafikát is tartalmaz, hogy a gyerekek vizuálisan is láthassák, hogyan működnek együtt a kormányzati ágak.

Three Branches of Government Activity Pack & Flip Book

Ez a felkészülés nélküli tevékenységcsomag a három kormányzati ágról mindent tartalmaz: szinteltolásos olvasmányokat, szókincses posztereket és egy flipbookot!

What Are the Branches of Government?

A gyerekek könnyedén navigálhatnak ezen az egyszerűsített oldalon, hogy többet tudjanak meg a három kormányzati ágról.

Three Branches of Government Activities

Ez a forrás egy távoktatási tevékenységet tartalmaz, amelynek során a diákok a válaszdobozokba beírhatják válaszaikat, és más eszközökkel rajzolhatnak és kiemelhetnek.

Branches Of Government Poster Set

Tanítsd meg a gyerekeknek, hogyan működik az Egyesült Államok kormánya ezzel az élő fotókat és az egyes ágazatok fő feladatait tartalmazó Branches of Government Poster Set segítségével.

Plusz nézd meg a 18 könyv a választásokról minden korosztály számára (& Tanítási ötletek!)

Ha ezek az ötletek inspiráltak, csatlakozz a WeAreTeachers HELPLINE csoportunkhoz, és beszélgess azokkal a tanárokkal, akik ezeket javasolták!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.