A NARS kegyetlenségtől mentes? Tudd meg a Logical Harmony oldalán.

Amikor a kegyetlenségtől mentes márkákról van szó, nagy zűrzavar lehet azzal kapcsolatban, hogy melyik márka kegyetlenségmentes és melyik nem. A dolgok megkönnyítése érdekében ez a posztsorozat azt reméli, hogy segít tisztázni a Logical Harmony néhány, a legtöbbet kérdezett márkájának kegyetlenségmentes álláspontját. Sokan kérdezik: “A NARS kegyetlenségmentes?”. A NARS arról ismert, hogy nagyszerű alaptermékeket és olyan termékeket készít, amelyeknek állandó kultusza van, mint például az Orgasm pirosító. Széles körben ismert márka, amely olyan üzletekben kapható, mint a Sephora, Nordstrom stb.

A NARS kegyetlenségmentes? Olvasson tovább, hogy megtudja a részleteket.

Sajnos a NARS nem kegyetlenségmentes márka. Már régóta ismertek, de néhány közelmúltbeli változás történt, és a NARS már nem kegyetlenségmentes. Bár a NARS termékeken vagy összetevőkön nem végez állatkísérleteket a NARS, vagy az anyavállalat, a NARS elkezdi az állatkísérleteket, amikor a törvény előírja.

A NARS termékeket Kínában is árulják?

Azok lesznek. A NARS megerősítette, hogy 2017-ben terjeszkedik a kínai piacon, és elismerte, hogy a terjeszkedés részeként termékeiket állatokon fogják tesztelni.

A NARS-tól a következő nyilatkozatokat kaptuk:

“A NARS nem támogatja az állatkísérleteket. Ezzel kapcsolatos álláspontunk és értékeink nem változtak. Ugyanakkor globális márka vagyunk, és sok más társunkhoz hasonlóan nekünk is meg kell felelnünk az egyes piacok jogi követelményeinek és kötelező helyi szabályainak, ahol jelen vagyunk. Még ebben az évben piacra lépünk Kínában, és a helyi szabályozás előírja az állatkísérleteket az importált kozmetikumokra vonatkozóan. Frissítettük weboldalunk GYIK-jét, hogy tükrözze ezt a globális terjeszkedést.”

“Köszönjük, hogy megkereste. A NARS izgatottan várja, hogy a szépségről és a művészetről alkotott elképzelésünket eljuttassuk a rajongókhoz Kínában, összhangban azzal a régóta tartó elkötelezettségünkkel, hogy a nőket és a férfiakat mindenhol megerősítsük. A NARS nem tesztel állatokon, és nem kér meg másokat, hogy ezt tegyék a nevünkben, kivéve, ha azt a törvény előírja. Azon piacok helyi törvényei vonatkoznak ránk, ahol működünk, beleértve Kínát is, ahol a termékek állatkísérletekhez kötöttek.”

A NARS tesztel állatokon, amikor a törvény előírja?

Igen. Sajnos a NARS tesztel állatokon, amikor a törvény megköveteli.

A NARS most frissítette a GYIK oldalát, hogy a következőket tartalmazza:

“A NARS nem tesztel állatokon, és nem kérünk másokat, hogy teszteljenek helyettünk, kivéve, ha a törvény megköveteli. A NARS aktívan együttműködik az iparral és más partnerekkel az állatkísérletek globális kiküszöbölése érdekében, és elkötelezett az alternatív módszerek kifejlesztése és elfogadása mellett. Ugyanígy elkötelezettek vagyunk fogyasztóink egészsége és biztonsága iránt is, biztosítva a legmagasabb minőségi szabványoknak való megfelelést. Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a szépségről és művészetről alkotott elképzelésünket világszerte még több rajongóhoz juttassuk el, a nők mindenhol való megerősítése iránti régóta tartó elkötelezettségünk részeként.”

Kié a NARS? A NARS tulajdonosa a Shiseido.

A Shiseido kegyetlenségmentes? Nem. A Shiseido nem kegyetlenségmentes.

A NARS-nak vannak vegán termékei? Igen. A NARS-nak vannak vegán termékei.

Dacára annak, hogy az anyavállalatuk nem kegyetlenségmentes, a NARS sok fogyasztó számára az egyik legmegbízhatóbb kegyetlenségmentes márka volt. A NARS Cruelty-Free álláspontjának közelmúltbeli változásai sokakat felzaklatnak. Arra bátorítalak, hogy vedd fel a kapcsolatot a NARS-szal, és tudasd vele, hogy a kegyetlenség-mentesség fontos számodra, és hogy a NARS kegyetlenség-mentes státuszának megváltozása azt jelentheti, hogy elveszíted a vásárlóidat. Nyugodtan használd az alábbi sablont, vagy add hozzá a márkának küldött e-mailekhez:

“Szeretem, hogy a NARS kegyetlenségmentes márka, és vásárlóként nagyon szomorú vagyok, hogy a NARS úgy döntött, hogy belép a kínai piacra, és részt vesz a törvény által előírt tesztelésben, hogy ezt tegye. Az egyik ok, amiért a NARS-t támogattam, a NARS kegyetlenségmentes státusza miatt volt. E változás miatt többé nem leszek a NARS vásárlója.”

Nagyon szomorú vagyok, hogy meg kell osztanom veletek ezt a hírt. Remélem, hogy a NARS meggondolja magát, és kegyetlenségmentes marad.”

Ha kegyetlenségmentes dupeket keresel néhány NARS termékhez, a JKissa Makeup, aki a kegyetlenségmentes szépségápolásról tudósít a YouTube-on, most készítette ezt a remek videót. Ebben megosztja néhány kedvenc NARS termékének dupláját. Tudtam, hogy sokan fogtok kérdezősködni a NARS termékek kegyetlenségmentes dupláiról, ezért köszönöm JKissa-nak, hogy elkészítette ezt a videót, és megengedte, hogy megosszuk itt a Logical Harmony oldalon!

Courtney a Phyrra, egy kegyetlenségmentes szépségblogról szintén készített egy listát a NARS termékek kegyetlenségmentes dupláiról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.