Chris Stirewalt nagy nevet szerzett magának a médiaiparban. És fiú, keményen megdolgozott azért, hogy eljusson oda. Az a hír járja, hogy nemrég ingatlanokkal is elkezdett foglalkozni és befektetni.

Pillanatnyilag a Fox hírcsatornánál dolgozik, és több más csatornán is szerepel. Nos, hogy a médiasztár házas-e vagy sem, azt majd később ebben a bejegyzésben megtudhatod.

A következő rövid wikiben és életrajzban többet megtudhatsz Chrisről, aki a házassága, kapcsolatai, nettó vagyona és az általa írt könyv alapján következik.

Chris Stirewalt Wiki, életrajz és család

Chris Stirewalt 1975. november 17-én jött a világra az Egyesült Államokban, a nyugat-virginiai Wheelingben. A legelső iskola, ahova járt, a Whitfield School volt. Ezt követően, 1990-ben Chris az ugyanabban a városban található The Linsly Schoolba járt, ahol született.

A középiskolát 1993-ban zárta le, majd ugyanebben az évben belépett a Hampden-Sydney College-ba, ahol 1997-ben diplomázott.

Az édesapja neve nem publikus, édesanyja neve Joan Marie McCarthy. Sajnos már nem él ezen a világon. A szüleiről egy tény kristálytiszta, hogy Nyugat-Virginia szülöttei voltak.

Az interneten az a hír járja, hogy a szülei imádták Johnny Cash-t hallgatni.

Chris Stirewaltnak van egy nővére is, akit Kirsten Powersnek hívnak. Ő pedig büszke rá a munkája és a személyisége miatt. Chris néha KP-nek hívja a húgát. Egyszer a következő tweetet tette.

A húgom, Kirsten a legjobbak között van, akiket ismerek. Büszke vagyok rá, hogy megoszthatom vele a levegőt. @bostonrandy @KirstenPowers

– Chris Stirewalt (@ChrisStirewalt) September 20, 2014

The Amazing Career of Chris Stirewalt

A diploma megszerzése után megkapta legelső állását a nyugat-virginiai Wheeling Intelligencer-nél. Keményen és felelősségteljesen dolgozott, ezt azért mondhatom, mert az első munkahelyén hat év volt a munkaideje.

2004 novemberében a West Virginia Media-hoz váltott, és ott dolgozott egymás után három évig, ami szintén hosszú idő. E három év után, 2007 novemberében kapta meg karrierje első nagy áttörését. A Washington Examiner politikai szerkesztőjeként kezdett dolgozni, és ismét három évig dolgozott ott.

2010-ben a Fox News Channel digitális politikai szerkesztőjeként kapott állást. Chris Stirewalt számára most jött el a ragyogás ideje, miután ennyi éven át kisebb munkakörökben dolgozott, a Fox Newsnál nagyot fog szólni a munkája.

Egy Dana Perino nevű kollégájával többször is lehetőséget kapott együtt dolgozni.

Bővebben: Paige Wyatt: Wiki, Bio, Instagram | What Happened to American Guns Star?

Az FNC-n van egy I “ll Tell You What nevű podcast, amit Dana Perino-val közösen vezetett a 2016-os elnökválasztási kampány alatt.

A The Kelly File nevű műsorban is együtt dolgoztak.

Stirewalt sokat dolgozott a FoxNews.com weboldalon. Ő volt a házigazdája a Power Play videósorozatnak, és ott írta a Fox News Halftime Reports és a napi politikai híreket.

Chris Stirewalt Net Worth

Az egyik fontos és következetes dolog, amit karrierjében észre lehet venni, az a munkaideje egy adott helyen. Bárhol is dolgozott, több évig dolgozott. A 2010-es év óta a Fox News Channel digitális politikai szerkesztőjeként dolgozik.

Azóta szép fizetést keres. És biztos vagyok benne, hogy a belépésétől kezdve többször is emelkedhetett a fizetése. Amellett, hogy a Fox News vezető újságírója, az amerikai médiaszemélyiség jó egészségnek örvend.

Ami szintén súlyos dollárral növeli a teljes vagyonát. Chri Stirewalt becsült nettó értéke 7 millió dollár körül van. Azzal, hogy a Fox News Channel-nél dolgozik és más csatornákon is megjelenik, évente körülbelül 1 millió dolláros fizetést sikerül elérnie.

Amint korábban olvashattuk, az a hír járja, hogy az ingatlanbizniszbe is befektetett. Ez minden bizonnyal növelni fogja a vagyonát az elkövetkező években.

Házas Chris? Mi a kapcsolati státusza?

A házas életrajzi weboldal szerint Chris Stirewalt jelenleg nem házas és egyedülálló. Napjegye Skorpió, és sötétbarna haja van.

Ezeken kívül a médiaszemélyiség szereti titokban tartani a magánéletével kapcsolatos dolgokat. Néhány pletyka mindig követi a híres embereket, és korábban az a hír járta, hogy Chris és kolléganője, Dana Perino randiznak.

Ez a pletyka végül nem lett igaz, mivel ők csak társműsorvezetők, és nincs más kapcsolat köztük.

A Stirewalt által írt könyv

Chris nemrég írt egy könyvet az amerikai vezetőkről. A könyv címe: Every Man a King: Az amerikai populisták rövid, színes története.

Az Amazonon megvásárolható. Itt egy hivatalos videó a Fox News-tól, amelyben a könyvéről beszél.

Mostanáig a könyvnek 9 kritikája van, 5-ből 4,7 csillagos értékeléssel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.