© lzf | Dreamstime.com

“Den store sandhed, som vi har set hos alle forskellige typer atleter, er, at løb er en sport, der foregår mellem ørerne.” – David & Megan Roche

1) Hilton Head Island Half Marathon – Hilton Head, SC

Med kun få meter højdeforskel i løbet af sine 13,1 miles byder dette naturskønne halvmaraton på en af de fladeste baner i USA, og fører løbere og vandrere langs en bane, der for det meste består af asfalterede veje og nogle få cykelstier.

Lørdag, februar. 9, 2019 – Løbsinfo & tilmelding “‘

2) Disney Princess Half Marathon – Lake Buena Vista, FL

Et af runDisneys enormt populære løb, der finder sted hvert år i Walt Disney Worlds Magic Kingdom, trækker dette løb hvert år op mod 20.000 løbere og gående til en rute, der starter og slutter på parkeringspladsen ved dets Epcot Center, i skyggen af resortets berømte Spaceship Earth-kugle.

Søndag, feb. 24, 2019 – Løbsinfo & tilmelding “

3) Marathon of the Treasure Coast – Jensen Beach, FL

Løbet løbes gennem denne strækning af “Treasure Coast”, der er opkaldt efter de skibe med skatte, der stødte på grund her i det 17. århundrede takket være de rigelige koralrev lige ud for kysten, og som viser den natur og de havnefronter, som området er kendt for.

Søndag den 3. marts 2019 – Løbsinfo & tilmelding “

4) Wrightsville Beach Half Marathon – Wrightsville Beach, NC

Løbebanen i Wrightsville Beach Half Marathon går gennem Wrightsville Beachs havnefront og fremhæves af løbsdirektørerne som værende hurtig og flad. Maratonløbere strømmer til denne bane med håb om at kvalificere sig til Boston, da forholdene er skabt til hastighed.

Lørdag den 9. marts 2019 – Løbsinfo & tilmelding “

5) Shamrock Half Marathon – Virginia Beach, VA

Det kan ikke blive meget fladere end at løbe langs Atlantic Avenue i Virginia Beach. Løbet har en lille stigning langs Shore Drive, men den er så lille, at de fleste løbere ikke vil lægge mærke til den. Fejr en ny PR med en fantastisk strandfest efter løbet sponsoreret af Yuengling.

Søndag den 17. marts 2019 – Løbsinfo & tilmelding “

6) Modesto Half Marathon – Modesto, CA

Løberne kommer gennem gaderne i de træbeklædte historiske collegekvarterer og vil nyde smukke udsigter med denne pandekageflade bane. Førstegangsløbere og vandrere opfordres til at tilmelde sig, da løbet tillader en generøs 7-timers banebegrænsning.

Søndag den 31. marts 2019 – Løbsinfo & tilmelding “

7) Eisenhower Half Marathon – Abilene, KS

Du vil tilbagelægge en del af Chisholm Trail – berømt for kvægavlere, der bragte deres besætninger til Abilene i 1800-tallet – ved dette meget hurtige, flade løb, der har en dobbelt løkke i de midterste miles, men løberne stiger kun i alt lidt over 90 fod i løbet af hele løbet.

Lørdag den 6. april 2019 – Løbsinfo & tilmelding “

8) Towpath Trilogy Half Marathon – Cuyahoga Heights, OH

Du løber her langs stien, der løber gennem Ohio Canal Corridor, en 110 miles lang strækning af rekreative stier for cyklister, vandrere og gående, der i sidste ende vil strække sig hele vejen fra Cleveland’s Flats ved Canal Basin park til New Philadelphia, i midten af staten Ohio.

Søndag den 7. april 2019 – Løbsinfo & tilmelding “

9) Race the Runways Half Marathon – Brunswick, ME

Dette løb har den unikke særpræg at løbe på en rigtig lufthavnsbane i Brunswick, Maine, da tre miles af denne utroligt flade bane løbes på den tidligere U.S. Naval Air Station Brunswick. Selvom modvinden nogle gange har vist sig at være ret voldsom under løbet, er medvinden lige så utrolig.

Lørdag den 27. april 2019 – Løbsinfo & tilmelding “

10) Glass City Half Marathon – Toledo, OH

Med lidt over 110 fods højdeforøgelse over 13,1 miles er dette et fantastisk løb til at løbe hurtigt. Løkken tager løberne gennem smukke boligkvarterer og rejser langs University Parks cykelsti. En målstregen i Glass Bowl Stadium opfordrer løberne til at presse deres tempo hele vejen til slutningen.

Søndag den 28. april 2019 – Løbsinfo & tilmelding “

11) OneAmerica 500 Festival Mini Marathon – Indianapolis, IN

Mere end 35.000 løbere finder hvert år vej til gaderne i Indianas hovedstad til dette løb, som giver løberne mulighed for at tage en runde til fods rundt om den berømte Indianapolis Motor Speedway på halvvejen.

Lørdag den 4. maj 2019 – Løbsinfo & tilmelding “

12) Run on the River Half Marathon – Astoria, OR

Du får chancen for at løbe det, som nogle iagttagere har kaldt den gamle Burlington Northern Railroad, ved dette løb, der udfolder sig langs den fem miles lange Astoria Riverwalk her i denne by, der ligger ved Columbia-flodens udmunding.

Søndag, 19. maj 2019 – Løbsinfo & tilmelding “

13) Surftown Half Marathon – Westerly, RI

Dette løb langs Block Island Sound er ikke kun temmelig fladt og hurtigt, men det er også smukt. Du løber forbi klippekyster, victorianske sommerhuse, marsklandskaber ved havet og smukke sommerhuse. Der er et par små højdeændringer, men løberne kommer aldrig over 50 fod over havets overflade i højden noget sted på ruten.

Søndag den 8. september 2019 – Løbsinfo & tilmelding “

14) Jersey Shore Half Marathon – Fort Hancock, NJ

Der er en tradition for distanceløb, og Jersey Shore Marathon var et ekstremt populært landevejsløb her i 1970’erne og blev til et halvmaraton i 1986. Denne flade bane, der ligger på havniveau, tilbyder løberne udsigt over New Yorks havn og Sandy Hook Lighthouse.

Søndag den 6. oktober 2019 – Løbsinfo & tilmelding “

15) Duke City Half Marathon – Albuquerque, NM

Som det længste løb i New Mexico er Duke City Half Marathon løbet det løb, der skal løbes i Albuquerque. Denne ud-og-tilbage-bane begynder i 5018 fods højde og når vendepunktet i 5 038 fods højde. Løbere, der kommer fra byer på havniveau, vil måske finde dette løb hårdt, men de lokale elsker den hurtige og flade bane.

Søndag den 20. oktober 2019 – Løbsinfo & tilmelding “

16) Myrtle Beach Mini Marathon – Myrtle Beach, SC

Med 8 km løb ved havet og kun få sving over 13,1 km lever dette løb op til sit løfte om at være hurtigt og fladt. Den punkt-til-punkt-pandekageflade bane er faktisk næsten en sløjfe, og løberne slutter kun få skridt fra havet.

Søndag den 10. okt. 20, 2019 – Løbsinfo & tilmelding “

17) Trinity River Run Half Marathon – Dallas, TX

Takket være beliggenheden langs Trinity River i Dallas er stort set hele løbet lige så fladt som de texanske sletter – løbet starter i lidt over 400 fod over havets overflade og stiger aldrig højere end ca. 430 fod.