A duó gyakran izgalmasabb eredményeket hoz. Lewis és Clark, a Lone Ranger és Tonto, sőt még Batman és Robin is hatékonyabban működött együtt, mint külön-külön. Az egymást kiegészítő párosítások lendületet adnak az eredményeknek és fokozzák az erőfeszítéseket.

Ez határozottan igaz a masszázsterápiára és a csontkovácsolásra. Bár mindkettő önmagában is jelentős előnyöket kínál, gyakran jól illeszkednek egymáshoz, hogy átfogó kezelési tervet alkossanak számos állapot vagy sérülés esetén. Dőljön hátra, és engedje meg, hogy megmutassuk, hogy a masszázsterápia és a kiropraktikai ellátás hogyan alkot egy fájdalomcsillapító, mobilitást fokozó dinamikus duót.

A masszázs kiegészíti a kiropraktikai kezelést

A masszázs hatékonyabb kiropraktikai látogatást tesz lehetővé. A gyógymasszázs felmelegíti az izmokat és ellazítja az egyén egész testét, lehetővé téve a kiropraktikus számára, hogy a kiropraktikus beállítását az optimális eredmény érdekében maximalizálja.

A masszázs stabilabb beállítást eredményez. Amikor a csontkovács a fájdalom enyhítése vagy a mobilitás növelése érdekében kiigazítást végez, fontolja meg, hogy a kiigazításhoz masszázst is párosítson. A kiropraktikus kezelés előtt vagy után kapott masszázs növeli a szervezet elfogadását a beállításra.

A kiropraktikus kezelés továbbviszi a masszázsterápia erőfeszítéseit, beleértve az ízületeket és a csontokat is. Minden kezelés enyhülést és gyógyulást kínál a test bizonyos területeinek. A masszázs ellazulást eredményez az izmokban, feloldva a feszültséget és a méreganyagokat. A kiropraktikai kezelés ott folytatja, ahol a masszázs abbahagyja, és kiterjeszti a kezelést a test inaira, ízületeire, csontjaira és végül az idegrendszerre.

Masszázs és kiropraktikai kezelés együtt

…a test egészére hat. Mindkét kezelés a széleskörű fiatalításra és gyógyító technikákra összpontosít a teljes test egészsége érdekében. Számos esetben a kiropraktikus kezelés jelentős sikert mutat a probléma átfogó gyökerének kezelésében, ha a masszázsterápiával együtt alkalmazzák.

…kerül a fejébe. Bárki is mondta, hogy “minden a fejedben van”, nem tévedett teljesen. Az egyének néha stresszt, rettegést vagy aggodalmat éreznek az egészségügyi eljárások miatt általában. A kiropraktikai kezelés sem különbözik ettől. A masszázsterápia arra szolgál, hogy ellazítsa és stresszmentesítse az embert, felkészítve őt arra, hogy nyugodtabban menjen bele a csontkovács kezelésekbe. Egy nyugodt személy teste általában jobban reagál a kezelésre.

…rövidebb gyógyulási időt kínál. A két kezelés egybeolvasztása egy olyan átfogó kúrát hoz létre, amely több ponton keresztül hat az adott állapotra vagy sérülésre. Az egészségügyi problémák ilyen módon történő kezelése csökkenti a gyógyuláshoz szükséges időt és a test teljes mozgékonyságának visszanyerését.

…csökkenti a kellemetlenségeket. A masszázsterápia segíti az izmok bemelegítését, felkészítve őket a csontkovács kezelésre. Ez a tapasztalat olyan, mintha edzés előtt alaposan megnyújtanánk. A hajlékony izmok kisebb ellenállást nyújtanak a csontkovács kezelésének, ami a páciens nagyobb kényelmét eredményezi. Ennek eredményeként a fájdalommentes, kényelmes látogatás növeli a személy nyitottságát és elkötelezettségét a jövőbeli terápiás törekvések iránt.

…hosszabb ideig tartó eredményeket biztosít. Az ellazult test nyitottabb a kezelésre. Mind a masszázsterápia, mind a csontkovácsolás célja a gyógyulás és a felépülés felgyorsítása. Emellett segítenek minimalizálni a fájdalmat és elősegítik a fájdalomcsillapítást. A szinergikus hatás elérése akkor lehetséges, ha mindkét kezelést egyszerre alkalmazzák. A kiropraktikai kezelésről ismert, hogy mélyebben hat és hosszabb ideig tart, ha masszázsterápiával párosul, különösen krónikus, fájdalmas egészségügyi problémák esetén.

Tegye meg a lépést a kezelési terv felé

A testi állapotok vagy sérülések miatt segítséget kérő páciensek számára a masszázsterápia vagy a kiropraktikai kezelés külön-külön is előnyös és eredményes. Ha azonban a két terápiás formát együtt alkalmazzák, az még jelentősebb, tartósabb eredményt hozhat. A kiropraktikus kezelés és a masszázsterápia kiegészítik egymást, és számos fájdalmas egészségügyi problémára kínálnak pozitív előnyöket.

Elkezzen egy kezelési tervbe ezzel a gyógyító, hatékony dinamikus duóval! Látogasson el a Comprehensive Spine and Sports Centerbe, hogy megtudja, az Ön konkrét állapotának jót tenne-e a masszázs és a kiropraktikai kezelés. Dr. Cohen több mint harmincéves tapasztalattal segít az Önhöz hasonló embereknek megszabadulni fájdalmaiktól és visszatérni a normális élethez. Ha csontkovácsot vagy masszázsterápiát keres Middle Riverben vagy Baltimore környékén, keressen minket még ma.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.