Ahogy a dal is mondja, “szakítani nehéz”. Ha életed egykori szerelme Kos, még nehezebb lehet. A Kos jegyében született férfiak ellenállhatatlanok, könnyen elbűvölik az ellenkező nemet. A Kos a Kos által szimbolizált, szexuálisan motivált, erőteljes jegy, a Kos férfiak romantikusak és szenvedélyesek, és olyan érzéke van a drámaisághoz, ami minden nőnek hiányozna. Mielőtt nekilátnál, hogy megpróbáld visszahódítani őt, győződj meg róla, hogy ez a megfelelő lépés számodra, mivel a Kos férfiak nyomasztóak, ragaszkodóak és birtoklóak is lehetnek.

Ignoráld őt. Ez a szakítás utáni első hetekben kritikus fontosságú: se telefonhívás, se e-mail, se sms. Hagyd őt teljesen figyelmen kívül. A Kos férfi szükségét fogja érezni annak, hogy domináljon bármilyen helyzetben, de nem keres olyasvalakit, aki egyszerűen beadja a derekát, és nem is élvezi a könnyű győzelmet. Ha vissza akar kapni téged, fel fogja venni veled a kapcsolatot. Ha nem, akkor semmit sem mondhatsz vagy tehetsz, hogy megváltoztasd a véleményét.

Foglalj időt a kapcsolatotok értékelésére. Valószínűleg eltelik néhány hét, mire hajlandó lesz beszélni, ezért használd ki ezt az időt arra, hogy megvizsgáld, mi ment rosszul. Gondolj arra, hogy milyenek voltak a dolgok köztetek, amikor először találkoztatok. Megváltoztatok? Ő is? Tegyen korrekciós lépéseket, ha nem vonzó szokásokba esett.

Találja fel magát újra. A Kos férfiak köztudottan kedvelik a lányos lányokat, ezért szánj időt arra, hogy találj néhány csinos, nőies ruhadarabot. Csináltasd meg a hajad és a körmeidet. Jobban fogod érezni magad a bőrödben, ő pedig értékelni fogja az erőfeszítést.

Várj legalább két hetet, majd küldj neki egy laza üzenetet, hogy megkérdezd, hogy van. Ha nem válaszol, ne küldj újabbat. Jó eséllyel vissza fog írni, már csak udvariasságból is. Használd ki az alkalmat, hogy lazán meghívd valahova, ami nem fenyegető. Javasoljon egy nem kötelező jellegű tevékenységet, például egy csésze kávé elfogyasztását, vagy ajánlja fel, hogy meghívja egy sörre a kedvenc kocsmájában.

Figyeljen arra, hogy mit mond, amikor végre leülnek beszélgetni. Ahelyett, hogy azon gondolkodnál, mit fogsz mondani legközelebb, inkább figyelj. A Kos szülöttek nem hordják a szívüket az ingujjukon, és gyakran meg van kötve a nyelvük, ha az érzelmeik kifejezéséről van szó, ezért légy türelmes. A Kos nem szokott a múlton rágódni, és nem nagy haragtartó. Hajlamos az itt és mostra összpontosítani. Hagyd, hogy kifejezze az érzéseit, és győződj meg róla, hogy megértette, hogy egyetértesz a döntésével, majd dolgozz azon, hogy lekötözd a figyelmét, és a jelenre koncentrálj.

Maradjon a beszélgetés könnyed, hacsak nem viszi más irányba. Használd bölcsen és jól a hízelgést, mivel a Kos úgy szívja magába, mint egy szivacs, különösen akkor, ha személyes eredményekre alkalmazzák. Az egyik dolog, ami a legjobban hiányzik egy szerelmi kapcsolatból, az az, ahogyan a másik ember miatt éreztük magunkat. Az, hogy a Kos férfi jól érezze magát a saját bőrében, nagyon csábító csábítás.

Figyelmeztetés

Nem tudod elérni, hogy valaki szeressen téged, és attól függően, hogyan végződött, nem mindig nyerheted vissza azt, akit szeretsz. Készülj fel, amennyire csak lehet, arra, hogy a végeredmény némileg elmarad a kívánt céltól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.