• A Mars és a Plútó születési trigonja olyan egyénre jellemző, aki magabiztos, ambiciózus, és aki mindig elkötelezetten végzi tevékenységét.
  • A Mars trinus Plútó tranzit során az emberek tudni fogják, hogyan használják bölcsen a hatalmukat és befolyásukat.
  • A Mars segít abban, hogy magabiztosabbak, nyíltabbak és kalandvágyóbbak legyünk, de arra is késztet, hogy túl impulzívak, inkább erőteljesek és lobbanékonyak legyünk.
  • A trinus aspektus akkor jön létre, amikor két bolygó, amelyek ugyanannak az elemnek a jegyében tartózkodnak, körülbelül 120 állatövi fok választja el őket egymástól.
  • Asztrológiában a Plútó felelős a tekintélyszemélyekhez és a vezetéshez való viszonyunkért, wat teszünk a hatalom megszerzéséért, és hogyan reagálunk a változásokra.
  • Hírességek: Barbara Windsor, Mark Twain, Bonaparte Napóleon, Albert Einstein, Shirley Temple, Dustin Hoffman, Joan Baez.
  • Tranzit dátumok: Barbara Windsor, Mark Twain, Napóleon Bonaparte, Albert Einstein, Shirley Temple, Dustin Hoffman, Joan Baez:

Az aspektus születési jelentéséért olvass tovább, vagy ugorj a tranzit értelmezésére.

Mars trinus Plútó Natal

A Mars trinus Plútó alatt született emberek akaratosak és elszántak, hogy sikeresek legyenek az életben. Ez bátrabbá és magabiztosabbá, valamint karizmatikusabbá és szexuálisabbá teszi őket.

Hevesek lehetnek és sok társadalmi ügyért harcolhatnak, valamint prófétikusak és okkultisták. Akaraterejük jól fejlett, átható, éleslátó, tettükben erőteljes, vezetői tulajdonságokkal rendelkező és rendkívül energikus. Határozottságukkal, konstruktivitásukkal megújíthatják személyes életüket, és új kezdeteket teremthetnek.

A Mars trinus Plútó aspektus a legdinamikusabb az összes közül. Az ezzel a trigonnal rendelkező szülöttek a személyiségük aspektusába beépített vonásokat természetes és következetes módon fejezik ki.

Realista, bátor, magabiztos és szorgalmas, szenvedélyes, a mágia és a tudomány is lenyűgözheti őket, és boldogabbak, ha mélyen elkötelezettek a társadalmi hibák kijavításában. Kíméletlenül akarnak majd harcolni azért, amit helyesnek tartanak. Ha nagyon fejlettek, akkor az okkult erőket az emberiséggel való törődésre is felhasználhatják.

A Mars trinus Plútó tranzit szülöttek általában tudatában vannak a környezetükben lévő energiaáramlásnak. Fizikai alkatuk erős, és mások energiájának elszívásával képesek feltöltődni. Nem félhetnek a veszélytől.

Ezeknek a szülötteknek látszólag rengeteg energiájuk van, arról nem is beszélve, hogy tudják, hogyan dolgozzanak vele konstruktívan. Erős egójukat értékessé kell tenniük az általuk hagyott nyomok által.

Ez a dolog egészséges számukra, és meg tudják szerezni mások együttműködését, mivel jó vezetők. A partnerkapcsolatok is fontosak számukra, de olyan egyénekkel kell összejönniük, akik nagyon erősek, szexisek és megbízhatóak.

A vágyaik kiteljesedhetnek, míg a libidójuk vonzóvá teszi őket, vagyis jó vezetők, függetlenül attól, hogy az üzleti szféráról, a sportról vagy a közösségekről van szó.

Az asszertív és közvetlen, ezek az emberek erősek és egyáltalán nem fenyegetőek. Ami azt illeti, ha provokálják őket, sok támadást képesek elviselni, amíg ellenségeik teljesen el nem tűnnek.

Nagyon valószínű, hogy a mágia és a szexuális életük eltúlzottá válik. A szexuális együttlétekből ugyanolyan rohamot nyerhetnek, mint az okkultizmusból, ugyanakkor a jó szándékuk segíthet nekik mások gyógyításában.

A Mars-trónus Plútó alatt született emberek minden energiájukat arra használhatják, hogy mindenféle pozitív változást eszközöljenek a saját és a körülöttük élők életében. Megbízhatóak, elszántak a sikerre és tele vannak szenvedéllyel.

Ezek az emberek határozottak, valamint zavarba jönnek, sietnek másokkal, és nem tudnak félmegoldásokat tenni. Könnyen döntenek, és nem tudnak lemondani a vállalásaikról. Szenvedélyesnek és szenvedélyesnek tartják őket, mert az aurájuk parancsoló.

Magabiztosak, ha a képességeikről van szó, jó stratégiákkal dolgoznak, amikor megpróbálnak némi időt és sok energiát megtakarítani.

Míg tökéletesen képesek túljárni mások eszén, és született pszichológusok, nem számít, hogy kihasználják-e a képességeiket vagy sem, sok múlik a születési horoszkópjukon. Természetes erőforrásokkal rendelkeznek, és legtöbbször kitartóak, amikor megpróbálják elérni a céljaikat.

Ezek az emberek nagyszerű emberek, ha válsághelyzetben vannak. Nem sok dolog van, ami lenyűgözheti őket, és különösen produktívak, amikor a körülmények azt kérik tőlük, hogy vezető szerepet töltsenek be.

Mars trin Plútó tranzit

A Mars trin Plútó tranzit célokat és elegendő energiát ad az embereknek, ami azt jelenti, hogy ambiciózusak lehetnek. Magabiztosak és egyenesek, ha el akarják érni a céljaikat és meg akarják tartani az egyensúlyukat. Az ilyen nem provokáló megközelítéssel együttműködve nyernek és lenyűgöznek másokat.

Míg a Mars trinusban áll a Plútóval, addig valószínűbbek a konfliktusok, de magabiztosak és fejlettek, miközben sok kihívás történhet az életükben.

Ez az időszak arra jó, hogy az emberek a saját lábukra álljanak és megbízhatóak legyenek, valamint arra is, hogy megszüntessék mindazt, ami az útjukban állt, és ami eddig akadályozta őket a siker elérésében.

Ez a pszichológiájukra is érvényes, ahol az életük bármely területén változtathatnak, különösen azokon, amelyek eddig nem váltak be nekik. A szexuális kapcsolataik nagy valószínűséggel fokozni fogják a szenvedélyüket.

A Mars trinus Plútó tranzit idején az emberek tudni fogják, hogyan használják bölcsen a hatalmukat és befolyásukat. Másokat vonzani fog a magnetizmusuk, ezért óvatosnak kell lenniük azzal, hogy hogyan befolyásolnak másokat, akik általában gyengébbek, mint ők maguk.

Ezekre emlékezve élvezhetik az új románcokat, és nagyon sok átalakulást hajthatnak végre a saját életükben. A tranzit utáni évben lehet, hogy nem az ambícióik és az agresszivitásuk szerint cselekszenek, amit szeretnének élvezni. Ez megváltoztatható, mert a bolygók kezdenek ilyen módon összehangolódni lehetséges, hogy kiprovokálják az ingereiket, de finoman, így senki sem érzi magát fenyegetve.

Míg a Mars a Plútóval trigonban áll, az embereknek jobb lehetőségeik lesznek arra, hogy elindítsák azt az átalakulást, amire egy életen át vártak. Bármilyen változás vár rájuk mindenhol, és az életük zökkenőmentes és könnyű lesz.

Vélhetően a következő hónapban már értesültek arról, hogy bízzanak magukban és legyenek őszintébbek.

Ezért bízzanak abban, amit a testük diktál, de higgyenek magukban, mert nehéz lehet számukra, hogy pontosan értelmezzék a dolgokat, és ne ugorjanak bele bármilyen tűzbe, ami keresztezi az útjukat.

A szakmájukban is bátorítást érezhetnek, így a vezetői tehetségük a legjobb. Minden energiájukat olyan karrierre és bármilyen tervre kell irányítaniuk, amely hasznot hoz számukra.

Ez csak azután történik, hogy sokaknak segítettek, még ha közvetett módon is, hogy az asztrális elhelyezésből származó minden előnyre szert tesznek, ami történik. Tudva, hogy mit akarnak, elszántak, hogy elérjék azt.

Még akkor is, ha sok akadály kerülhet az útjukba, megerősödhetnek és nagyon is képesek arra, hogy valóra váltsák az álmaikat. Ez az időszak tökéletes arra, hogy alapvető változásokat kezdeményezzenek az emberek életében, amennyiben készen állnak rá.

Ha úgy döntenek, hogy olyan tevékenységeket folytatnak, amelyek mély érzelmeiket motiválják. Keressék a szenvedélyüket, és ismerjék fel, hogy mik a szenvedélyeik.

A fizikai energiájuk nagyon magas, nem beszélve arról, hogy sok ambíciójuk van, amelyek nagyon világosan és erőteljesen fejezik ki magukat, amíg ennek a tranzitnak a hetei tartanak.

A Mars trinus Plútó tranzit idején sokan jobban összpontosítanak a saját céljaikra, nem beszélve arról, hogy elég energiájuk lehet ahhoz, hogy különböző kapcsolatok kialakításával és a legjobb változásokkal előre lépjenek.

Ezért egy ideig a céljaikra és a megjelenő átalakulásokra kell koncentrálniuk. Bármiről is fantáziálnak, előléptetéseket hajszolnak, kipróbálhatnak sok új rutint, csatlakozhatnak egy sportcsapathoz, és bármit megtehetnek, amit csak akarnak.

Akár, hogy erőszakosabbá és dinamikusabbá válhatnak, amikor megpróbálnak változásokat elérni a saját életükben.

A kapcsolataik és az életük végül megváltozhat, de csak akkor, ha elég makacsok ahhoz, hogy ne adják fel. Rengeteg energiájuk van, megfelelően hajtják őket, a kreativitásukat valami jóra lehet váltani, a legfontosabb változások, amelyek kibírják az idő múlását.

Meg kell tartaniuk a szorgalmas energiájukat, és dolgozzanak önmagukért, valamint tegyenek bármit, ami sokaknak jó segítséget nyújt, csak azért, hogy mások elégedettek legyenek.

A Mars trin Plútó aspektus alatt az emberek szenvedélyei fokozódhatnak, és sok rejtélyt fedezhetnek fel az élettel kapcsolatban. A kutatás és az okkultizmus segíthet nekik spirituálisabbá válni, és még gyógyulni is gyorsabban tudnak, mint mások.

Bámulatos erőkkel rendelkeznek és elszántak, kitartóak mindaddig, amíg ez az aspektus tart, és sok fizikalitást tudnak beleölni a projektjeikbe.

Ezek az emberek koncentráltabbak és valószínűleg megszállottabbak, amikor valamiért dolgozni akarnak, nem beszélve arról, hogy senki sem tudja őket megzavarni.

Akárcsak akkor hatékonyak, amikor másokat próbálnak meggyőzni szenvedélyükkel és magabiztosságukkal. Ezek az emberek pénzt akarnak keresni, és megvan hozzá a tehetségük, és nagyon jók lesznek abban, hogy kiválasszák azokat a projekteket, amelyeken dolgozni akarnak, és amelyek szuperpotenciállal rendelkeznek a sikerre, és sok üzleti partnert vonzhatnak, vagy felhasználhatnak másokat. Nagyon fizikálisak, nem beszélve arról, hogy erősek és nagy állóképességgel rendelkeznek.

A Mars trinus Plútó tranzit idején a csillagjegy összes szülöttje keményebben és hosszabb munkaidőben dolgozik, ezért jobban kell vigyázniuk a testükre, és kerülniük kell, hogy annyira felemésszék magukat, így nem veszik észre azt az energiát, ami belőlük árad.

Azt is szeretheted

Joy Carter

Asztrológia rajongója már fiatal korától, Joy Carterben sokkal több van, mint ami látszik. Tapasztalt szakember, aki arra törekszik, hogy munkáját minél több ember számára elérhetővé tegye.Instagram, Twitter vagy Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.