Ez a benőtt szőrszál nem szórakozik. Joe Gross/Youtube

  • A benőtt szőrszálak eltávolításáról szóló videók majdnem olyan népszerűek, mint a pattanáspattogtató videók.
  • A YouTube legnézettebb benőtt szőrszálak eltávolításáról szóló videóját 36 millióan látták.
  • Ebben egy férfi húz ki egy több centisnek tűnő benőtt szőrszálat.

Már láttad az összes legújabb pattanáspattogtató klipet? Engedd meg, hogy bemutassuk neked a durva, de addiktív orvosi videók új kategóriáját: A benőtt szőrszálak eltávolítása.

Egy benőtt szőrszál akkor keletkezik, amikor egy levágott, borotvált vagy csipeszelt szőrszál begöndörödik és elkezd visszanőni a bőrbe, ahelyett, hogy onnan távolodna el. A Mayo Clinic szerint gyakran maguktól elmúlnak, de egyes benőtt szőrszálak csak nőnek és nőnek.

A YouTube tele van olyan videókkal, amelyek ezeknek a végtelennek tűnő benőtt szőrszálaknak a kihúzását mutatják be. Egy videó azonban mind közül kiemelkedik. A címe “A leghosszabb, legundorítóbb benőtt szőrszálak a történelemben”. A videót 2012-ben töltötték fel, és a mai napig több mint 36 milliószor nézték meg. Ez a legnézettebb benőtt szőrszálak eltávolítása a YouTube-on, és – e sorok írásakor – még Dr. Pattanás Popper legnépszerűbb videójánál is több a megtekintése.

A videó leírásában a feltöltő Joe Gross azt írja, hogy a bőrgyógyásza kezdetben azt hitte, hogy az arcán lévő sötét dudor egy ciszta.

A videó kezdetekor egy kis narrációt kínál: “Hónapok óta van ez a gigantikus fekete folt az arcomon” – mondja – “és úgy néz ki, mintha szó szerint egy kiló szőr lenne.”

Nézd, ahogy elkezdi húzni, és pontosan látni fogod, mire gondol. Az INSIDER nem tudja igazolni, hogy ez a történelem leghosszabb benőtt szőrszála (és nagyon valószínűtlen, hogy egy fontot nyom), de így is elég hihetetlen.

Nézd meg még: Nézd meg azt az állkapocsdobogtató pillanatot, amikor egy férfi eltávolít egy 6 éves benőtt szőrszálat a hátáról

NOVÁBB NÉZD MEG!

NOW WATCH:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.