Születési idő: 1964. február 11. (Életkor: 52)

magasság: 165 cm (5 láb 5)

súly: 55 kg (121 font)

Sarah Palin

Sarah Palin testméretei:

Mellméret:

Mellméret: 55 kg (121 font): 91 cm (36 in)

Mellméret: 56 cm (22 in)

Csipő: 81 cm (32 in)

Csípőméret: 7, 5 US (38 EU)

Szemszín: 7, 5 US (38 EU)

Szemszín:

Hajszín: Barna

Sarah Palin

Sarah Palin egy gyönyörű középkorú nő, vonzó testalkattal. Átlagos magasságú (165 cm) és nagyon karcsú. Egyesek még azzal is vádolták, hogy anorexiás. Sarah elmondta, hogy családtagjaival együtt könyvet ír a fitneszről, amelyben leírja edzésprogramját és étrendjét.

Sarah Palin nemcsak politikus, hanem egy nagyon szép nő is. Ő volt a Miss Alaszka második helyezettje 1982-ben. Sarah Todd Palin felesége, aki kereskedelmi halászati vállalkozás tulajdonosa. A házaspárnak öt gyermeke van, így Sarah ötször volt terhes, és a teste ezek után sem változott.

Sarah 1992-ben kapcsolódott be hazája politikai életébe. Sikerült 2006-ban Alaszka legfiatalabb kormányzójává válnia. Ő volt az első nő, akit megválasztottak erre a posztra. Kormányzóként Sarah erőfeszítéseket tett az alaszkai oktatás javítására, és figyelmét a közbiztonságra összpontosította. Konzervatív protestáns lévén ellenezte az azonos neműek házasságát.

2008-ban John McCain Sarah Palint választotta társául az elnökválasztáson. Amikor McCain elvesztette a választást, visszatért Alaszkába. 2009-ig volt Alaszka kormányzója, majd távozott posztjáról. Most saját projektjeit fejleszti, könyveket ír és a Fox News munkatársa. Saját online hírcsatornája van.

Sarah Palinnak bonyolult magánélete van. 2008-ban adott életet ötödik gyermekének, Trignek, aki Down-szindrómás volt. Sarah egy interjúban elmondta, hogy “Isten megáldotta őt, és lehetőséget adott arra, hogy egy különleges gyermeket neveljen fel”. Lánya, Bristol 17 évesen esett teherbe, és hozzáment gyermeke apjához. Most Sarah-nak és Todd Palinnak három unokája van – kettő a lánya, Bristol és egy a fia, Track oldalán.

Sarah Palin továbbra is rendkívül karcsú, sőt, valakinek túlságosan is. De ragaszkodik hozzá, hogy a szerencsés gének miatt néz ki ilyen vékonyan, és nem éhezik azért, hogy ilyen vékony legyen. A politikusnő elárulja, hogy ő a házias ételek szerelmese. Kedvenc étele a párolt szarvas.

Sarah Palin

Nem tudni pontosan, hogy Sarah Palin betartja-e a diétát, és milyen étrendet részesít előnyben. De interjúiban említette, hogy fehérjedús étrendet tart, és csökkentette a szénhidrátok mennyiségét a napi étkezésében.

Sarah Palin nagyon karcsúnak tűnik, és remek formában van, különösen egy ötgyermekes anyához képest.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.