Ha vissza akarod nyerni egy Halak férfi szívét egy szakítás vagy vita után, könnyen visszaszerezheted a szívét. Mindössze annyit kell tenned, hogy kihasználod az érzelmeit.

Ha megérted az egyedi személyiségét és motivációját, vissza tudod őt nyerni.

Hogyan tesztel téged egy Halak férfi? Néha drámát teremt, hogy lássa, hogyan reagálsz. Ha egy Halak férfi látja, hogy együttérző vagy, hajlandóbb lesz újra kapcsolatba lépni veled.

Mit talál vonzónak egy Halak férfi? Olyan nőkhöz vonzódik, akik romantikusak, érzékenyek, empatikusak és művésziek. Ha emlékezteted őt természeted ezen aspektusára, visszahódíthatod őt.

Ha egy Halak férfi belezúgott, jó eséllyel magától is visszatér. A Halak férfiak soha nem akarnak véget vetni egy kapcsolatnak, vagy elszalasztani az esélyét, ha vonzódik hozzájuk.

Mutasd meg neki, hogy tanultál

Ha tudod, hogyan kell bókolni egy Halak férfinak, könnyen ráveheted, hogy átgondolja a szakítást. Vonzódik a pozitivitáshoz és az optimizmushoz, és szereti, ha felépítik. Ha meg tudod hízelegni neki, arra ösztönözheted a Halak férfit, hogy megbocsásson neked.

De még jobb, ha be tudod bizonyítani, hogy tanultál a múltból, akkor újra megnyitja előtted a szívét. A Halak férfiak érzékenyek és szentimentálisak. Mindenkiről a legjobbat szeretik gondolni.

Ha összevesztetek, a Halak férfi titkon reméli, hogy csak hibáztál, és megtanultál egy fontos lelki és személyes leckét. Nem lesz nehéz meggyőzni arról, hogy visszafogadjon téged, mert már eleve ebben a végeredményben reménykedik.

A Halak férfi csak arra vágyik igazán, hogy valamilyen bizonyítékot lásson arra, hogy nem fog megbántódni a kapcsolatban. Ha úgy véli, hogy tanultál a múltból, és nem fogod megismételni ugyanazokat a hibákat, akkor szívesen visszavesz téged.

Nézd meg ezt a rövid videót, hogy felfedezd a Halak férfi titkos megszállottságát!

Elnézést őszintén

Mit keres egy Halak férfi egy nőben? Nyitott gondolkodású, és nem túlságosan válogatós, ha egy bizonyos típus vonzására vágyik. Nem érdekli annyira, hogy hogyan nézel ki, vagy milyen a testalkatod. Őt inkább a mélység érdekli.

Ha őszinte és becsületes vagy, könnyen elnyered a szívét. De ha vissza kell őt nyerned, miután valami probléma adódott, az első lépés az, hogy őszintén bocsánatot kérsz. Tényleg komolyan gondold a jóvátételi kísérletedet, erős radarja van a megtévesztésre.

Még ha szerepet játszott is a vitában vagy a szakításban, ha te kezdeményezed a bocsánatkérést, és elkezdesz dolgozni a jóvátétel folyamatán, az segít enyhíteni a védekezését. A Halak férfi általában követi a példádat, és szintén bocsánatot kér a zavarban játszott szerepéért.

Ha tudni akarod, hogyan érheted el, hogy egy Halak férfi üldözzön téged, akkor az ideális nőnek kell lenned. A Halak férfi olyan valakivel szeretne együtt lenni, aki magába forduló és nyitott arra, hogy tanuljon a hibáiból. Ha beismered, ha valamit rosszul csináltál, és bocsánatot kérsz, akkor visszanyerheted őt.

Bővebben a Halak férfiról: kapcsolja be a Halak férfit, a Halak férfi szeret téged, a Halak férfi humor, a Halak férfi féltékeny birtokló, és a Halak férfi perverz.

Légy szerény

Ha tudni akarod, hogyan lehet visszanyerni egy Halak férfi szívét, alázatosan kell hozzáállnod. A Halak férfiak elfordulnak azoktól az emberektől, akik hencegnek, vagy akiknek az egója az útjába áll annak, amit valójában akarnak vagy amire szükségük van.

Ha büszkeségből tartod vissza magad, ő tudni fogja. Egy Halak férfi szívét nem így lehet megszólítani. Sokkal messzebbre juthatsz, ha alázatosan és őszintén beszélsz minden olyan tökéletlenségről vagy problémáról, ami megzavarta a kapcsolatot.

Ha egy Halak férfi látja, hogy alázatos vagy, és pontosan érted, hogy min kell dolgoznod, megnyugszik. El fogja ismerni azokat a problémákat is, amelyeken dolgoznia kell. Csak nem akar egyedül sebezhető lenni a kapcsolatban.

Ha neked kell az utolsó szó, vagy mindig neked van igazad, vagy ha mindig meg kell mentened az arcodat, sokkal nehezebb lesz kibékülnöd egy Halak férfival. Őt ezek a tulajdonságok kikapcsolják.

Hagyd, hogy a Halak férfi elfelejtsen minden más nőt, és teljesen megőrüljön érted.

Hozd rá, hogy bűntudatot érezzen

Ha tudod, hogyan kell a Halak férfit bűntudatra bírni, megpróbálhatsz játszani az érzelmeivel, hogy visszaszerezd őt. A Halak férfit az érzelmek motiválják. Különösen az olyan érzések, mint a bűntudat.

A Halak férfi, akit nem érdekel, nem fog bedőlni ennek vagy bármilyen más stratégiának. Mégis, ha még mindig vonzódik hozzád vagy érez irántad valamit, megpróbálhatod bűntudatba keverni Halak szerelmedet. Ezzel ráveheted, hogy átgondolja magát.

A Halak férfi, akinek már hiányzol, bűntudatot fog érezni, amiért nem ad még egy esélyt a kapcsolatnak. Ez motiválhatja őt arra, hogy meghozza a döntést, hogy visszatérjen és adjon még egy esélyt a kapcsolatnak.

Hagyd, hogy segítsen neked

Ha egy Halak férfi végzett veled, lehet, hogy már elhatározta, hogy továbblép. Mégis, ha még nincs túl a kapcsolaton, van esélyed arra, hogy visszahódítsd a szívét. Hagyd, hogy valamilyen módon a segítségedre legyen.

A Halak férfi, akiben egyáltalán van vonzalom, bedől ennek a stratégiának. Szolgálatodra és segítségedre akar majd lenni. Miközben segít neked megoldani egy problémát, vagy valami kedvességet tesz neked, egy Halak ma eszébe jut, hogy mennyire szeret téged.

Az is elkezd újra magabiztosnak érezni magát. Egy Halak férfi, aki kezdi jól érezni magát az életedben betöltött szerepével kapcsolatban, elkezdi átgondolni a szakítást. A romantika és a vonzalom érzései újra fellángolnak.

Ez a titkos szöveges üzenet a Halak férfit az ön rabjává teszi.

Emlékeztesse őt, hogy együttérző vagy

Mit tegyen, ha egy Halak férfi meghátrál? Még nem késő rávenni, hogy újra megnyissa a szívét, ha csak lehűl a kedve, és nem vesz rólad teljesen tudomást. Emlékeztesd arra, hogy milyen együttérző és gondoskodó vagy.

A Halak férfi, akit emlékeztetnek a gyengéd, szeretetteljes és figyelmes természetedre, végül elfelejt minden vétket, és helyette újra beléd szeret. Egy Halak férfinak szüksége van arra, hogy emlékeztessék minden olyan tulajdonságra, ami miatt először beléd szerettek.

Ha egy Halak férfi törődik veled, minden okot meg fog keresni arra, hogy elfelejtse a kételyeit és a félelmeit, és csak a szerelemre és a romantikára koncentráljon újra. Gyakran újraéleszti a románcot, amikor eszébe jut, hogy miért látta benned először az ideális nőt.

Öltözz úgy, hogy elbűvöljön

A Halak férfit ugyan nem a fizikai megjelenés motiválja nyíltan, de romantikus és művészi beállítottságú. Vonzódni fog hozzád, ha úgy tekint rád, mint egy két lábon járó álomra. Ha úgy öltözködsz, hogy vonzónak találd a vágyait, az segíthet neki újraéleszteni a kapcsolatot.

De többre lesz szükséged, mint egy sztárszerű ruhatár, hogy visszahódítsd a szívét. A külsőségek önmagukban nem lesznek elégségesek. Amikor úgy öltözködsz, hogy lenyűgözz egy Halak férfit, tartsd szem előtt, hogy bizonyos stílusok vonzzák őt.

A vízre emlékeztető színeket szereti. Vonzódik továbbá a lágy, áramló és éteri stílusokhoz, nem pedig a szűk vagy túl hivatalos ruhákhoz. Egy Halak férfi elsőre odafigyel, de neked is meg kell mutatnod személyiséged azon aspektusait, amelyeket szeret.

Csapd meg a Halak férfit, szeresd meg, és add neked a világot…

Légy romantikus

Ha megosztod romantikus természetedet egy Halak férfival, el lesz ragadtatva tőled. Nem tud ellenállni egy szerelmi történetnek, és különösen szeretné majd úgy érezni magát, mintha ő lenne a saját romantikus filmjének hőse. Minél romantikusabb vagy, annál jobban akar majd téged.

A Halak férfi akkor akar majd veled lenni, ha megmutatod neki, hogy romantikus, szentimentális és szeretetteljes vagy. Idézz romantikus verseket. Hallgass romantikus dalokat. Küldj neki olyan sms-eket, amelyekben romantikus filmek jeleneteire utalsz.

Ha egy Halak férfi úgy érzi, hogy minden nap Valentin-nap, hajlamosabb lesz arra, hogy újra fellángoljon veled a romantika. Visszahódíthatod egy Halak férfi szívét, ha emlékezteted őt a romantikus természetedre.

Felidézni a kedves emlékeket

Egy másik egyszerű módja annak, hogy újraéleszd a szerelmet egy Halak férfival való kapcsolatban, ha egyszerűen nosztalgiázol. A Halak férfiak amúgy is hajlamosak romantikázni az emlékeiket. A múltat mindig idealizáltabbnak látják, mint amilyen valójában volt.

Ha megkérdezed tőle, hogy emlékszik-e arra, mennyire jól éreztétek magatokat a múltbeli nyaralásokon vagy ünnepek alatt, könnyen elérheted, hogy a Halak férfi megenyhüljön és újra beleszeressen. Emlékszik, vagy az igazság egy variációjára emlékszik.

De ez a te előnyödre válik. A múltnak az a változata, amire emlékszik, mindig tökéletesebb, mint a valóság. Könnyebb lesz neki piedesztálra emelni téged, ha az emlékezetére apellálsz a közösen eltöltött szép idők miatt.

Győzd meg a Halak férfit, hogy te vagy a lelki társa.

Hagyd, hogy hiányozz neki

Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy visszanyerd a Halak férfi szívét, ha pihenőidőt adsz neki. Hagyd, hogy hiányozz neki! Ha egy Halak férfinak van ideje elgondolkodni azon, milyen az élet nélküled, általában visszatér hozzád.

A Halak férfiak általában nem szeretnek arra gondolni, hogy egy kapcsolat vége a küszöbön áll. Inkább megpróbálja megoldani a dolgokat, ha úgy gondolja, hogy van esélye. A legjobb, ha adsz neki egy kis időt, hogy lehiggadjon. Egy idő után jelentkezzen nála, ha nem jelentkezik először.

Így tudni fogja, hogy még mindig érdekli, és megkockáztatja, hogy újra összejöjjön önnel. Egy Halak férfinak kevés bátorításra lesz szüksége a kapcsolat újraélesztéséhez, ha emlékezteted őt a legjobb tulajdonságaidra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.