Február 12, 2020 10:44 pmKözzétette: WriterHagyja meg gondolatait

Függetlenül a foglalkozástól, életmódtól vagy sportolói képességektől, a vállak napi szinten sok stressznek vannak kitéve. A vállaid minden nap keményen dolgoznak, akár egy kemény felsőtest-edzésen mész keresztül, akár egyszerűen csak elpakolod a bevásárlást. E nagy igénybevétel mellett nem csoda, hogy oly sok embernek fáj a válla és a rotátorköpenye. A jó hír az, hogy van néhány egyszerű vállfájdalom nyújtás Las Vegas, NV, amely enyhítheti ezt a kellemetlenséget, és javíthatja a vállak erejét és rugalmasságát.

A nyújtás nagyszerű módja a fájdalom és a kellemetlenségek enyhítésének, miközben javítja az általános erőt és rugalmasságot. Már néhány perc nyújtás minden nap nagy változást hozhat a vállak érzésében. Íme néhány a legjobb váll- és rotátorköpeny nyújtások közül Las Vegas, NV-ben:

  • Inga nyújtás: Az inga nyújtás nagyszerű módja a feszültség enyhítésének és a vállak fájdalmának és kellemetlenségének csökkentésére. Ehhez a nyújtáshoz szükséged lesz egy székre vagy asztalra, amivel megtámaszkodhatsz. Álljon a szék vagy az asztal mellé, és hajoljon előre úgy, hogy egyik karját a bútornak támasztja, a másik karja pedig szabadon lóg. Kezdje el a szabad karját körkörös mozdulatokkal lóbálni. Kezdje kis körökkel, és fokozatosan haladjon nagyobb mozgástartományig, ahogy a válla ellazul. A nyújtás során fordítsuk meg a körök irányát, és ismételjük meg a másik karral.
  • Mellkasi kereszthajlítás: A mellkasi keresztező nyújtás nagyszerű álló nyújtás a vállfájdalom enyhítésére. Kezdd úgy, hogy fogod a jobb karodat, és a tested bal oldala felé mozgatod. A bal karoddal fogd meg a jobb könyöködet, hogy a karodat keresztbe húzd a testeden, és nyújtsd ki az izmokat.
  • Rotációs nyújtás: Az egyik legjobb vállfájás nyújtás Las Vegas, NV-ben a fekvő rotációs nyújtás. Kezdje úgy, hogy feküdjön le a padlóra a teste oldalára egy párnával vagy szőnyeggel, hogy megtámassza a fejét, hogy a vállával egy magasságban legyen. Tarts a felső kezedben egy könnyű súlyt, és hajlítsd be a könyököd 90 fokos szögben úgy, hogy a felkarod a testedhez simuljon, a kezed pedig a súllyal a padló felé támaszkodjon. Mozgassa a súlyt a mennyezet felé, miközben a felkarját a testéhez szorítja. Végezzen több ismétlést az egyik oldalon, mielőtt átváltana az ellenkező oldalra.
  • Nyak elengedése: A nyakoldó nyújtás gyors és egyszerű módja a fájdalom csökkentésének. Üljön vagy álljon egyenesen, és döntse az állát a mellkasához. Amint érzi a nyak hátsó részén a nyújtást, hajtsa a fejét az egyik oldalra, hogy kinyújtsa a vállát. Tartsa a nyújtást körülbelül egy percig, mielőtt átváltana az ellenkező oldalra.

Vállfájdalom kezelése

Ha tartós váll- vagy rotátorköpeny-fájdalommal küzd, kérjen időpontot Dr. Bernard Onghoz, aki az elérhető leghatékonyabb ortopédiai kezelésekkel áll a betegek rendelkezésére. A vállfájdalom felmérésének megkezdéséhez hívja fel klinikánkat még ma.

Categorized in:

Ezt a bejegyzést írta: Writer

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.