A Starbucks kedden bejelentette, hogy teljesen újragondolja jeges teakínálatát a Teavana Shaken Iced Tea Infusions nevű három új ital bevezetésével. Pénteken a koffeintartalmú italok közül egyet ingyen megkóstolhatsz a “Free Tea Friday” elnevezésű akció keretében.

Itt az ajánlat:

Július 14-én, pénteken, helyi idő szerint 13:00 és 14:00 óra között sétáljon be az Egyesült Államok és Kanada szinte bármelyik Starbucks üzletébe (előfordulhat, hogy egyesek nem vesznek részt az akcióban), és egy magas Teavana Shaken Iced Tea Infusiont kap ingyen, áll a sajtóközleményben. Nem kell vásárolnod semmit, és nem kell valamilyen kupont felmutatnod. Ilyen egyszerű az egész. Érdemes azonban a szokásosnál is hosszabb sorokra felkészülni.

A teafőzet háromféle ízben kapható: Teavana Shaken Iced Pineapple Black Tea Infusion, Teavana Shaken Iced Strawberry Green Tea Infusion és Teavana Shaken Iced Peach Citrus Tea Infusion. A Starbucks elmondta, hogy új módszert alkalmaz a teák elkészítéséhez. A Teavana jeges tea és a frissen áztatott gyümölcsök és növényi összetevők, valamint folyékony nádcukor (az enyhe édesség érdekében) kombinálásával készülnek, ami “továbbfejlesztett, tökéletesen kiegyensúlyozott” ízű jeges teaitalokat eredményez. A három íz a héttől csatlakozik a kávéóriás állandó étlapján már meglévő rázott jeges teaitalokhoz – amelyek mindegyike testre szabható az ananász, az őszibarack-citrus és az eper ízekkel, közölte a vállalat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.