© lzf | Dreamstime.com

”Suuri totuus, jonka olemme nähneet kaikkien erityyppisten urheilijoiden kohdalla, on se, että juoksu on urheilulaji, joka sattuu ja tapahtuu korvien välissä.” – David & Megan Roche

1) Hilton Head Island Half Marathon – Hilton Head, SC

Tämä luonnonkaunis puolimaraton tarjoaa yhden Yhdysvaltojen tasaisimmista radoista, sillä sen 13,1 mailin pituisen matkan aikana korkeus vaihtelee vain muutaman metrin, juoksijat ja kävelijät kulkevat radalla, joka koostuu enimmäkseen päällystetyistä teistä ja muutamista pyöräilyreiteistä.

Lauantai, helmikuu. 9, 2019 – Race info & signup ”’

2) Disney Princess Half Marathon – Lake Buena Vista, FL

Yksi runDisneyn erittäin suosituista kilpailuista, jotka järjestetään joka vuosi Walt Disney Worldin Magic Kingdomissa, tämä kilpailu vetää vuosittain yli 20 000 juoksijaa ja kävelijää reitille, joka alkaa ja päättyy sen Epcot Centerin parkkipaikalta, lomakeskuksen kuuluisan Spaceship Earth -pallon varjossa.

Sunnuntai, helmi. 24, 2019 – Race info & signup ”

3) Marathon of the Treasure Coast – Jensen Beach, FL

Juostaan läpi tämän ”Treasure Coastin” osuuden, joka on saanut nimensä aarteita kuljettaneiden laivojen mukaan, jotka ajoivat täällä karille 1600-luvulla rannikon edustalla sijaitsevien runsaiden koralliriuttojen ansiosta, ja tämä kisa esittelee maisemia ja rantaviivoja, joista alue on tunnettu.

Sunnuntai, 3. maaliskuuta 2019 – Kilpailun tiedot & ilmoittautuminen ”

4) Wrightsville Beach Half Marathon – Wrightsville Beach, NC

Wrightsville Beachin puolimaratonin silmukkarata kulkee Wrightsville Beachin ranta-alueen halki, ja kilpailunjohtajat mainostavat sen olevan nopea ja tasainen. Maratoonarit kerääntyvät tälle radalle toivoen pääsevänsä Bostonin karsintoihin, sillä olosuhteet on luotu nopeudelle.

Lauantai, 9. maaliskuuta 2019 – Kilpailun tiedot & ilmoittautuminen”

5) Shamrock Half Marathon – Virginia Beach, VA

Et voi olla paljon tasaisempi kuin juokseminen Atlantic Avenueta pitkin Virginia Beachissa. Juoksussa on kyllä pieni nousu Shore Driven varrella, mutta se on niin pieni, että useimmat juoksijat eivät sitä huomaa. Juhli uutta PR:ää Yuenglingin sponsoroimilla killer-juoksun jälkeisillä rantajuhlilla.

Sunnuntai, 17. maaliskuuta 2019 – Kilpailutiedot & ilmoittautuminen”

6) Modesto Half Marathon – Modesto, CA

Kulkemalla puiden reunustamien historiallisten college-naapurustojen kaduilla juoksijat nauttivat upeista näkymistä tällä pannukakku-tasaisella radalla. Ensikertalaisia ja kävelijöitä kannustetaan ilmoittautumaan, sillä kilpailu sallii anteliaan 7 tunnin kurssin rajan.

Sunnuntai, 31. maaliskuuta 2019 – Kilpailun tiedot & ilmoittautuminen ”

7) Eisenhower Half Marathon – Abilene, KS

Matkustat osan Chisholm Trail – joka on kuuluisa karjankasvattajista, jotka toivat laumojaan Abileneen 1800-luvulla – tässä erittäin nopeassa, tasaisessa kilpailussa, jossa on kaksoissilmukka keskimmäisillä kilometreillä, mutta jossa juoksijat nousevat koko kilpailun aikana yhteensä vain reilut 30 metriä.

Lauantai, 6. huhtikuuta 2019 – Kilpailun tiedot & ilmoittautuminen ”

8) Towpath Trilogy Half Marathon – Cuyahoga Heights, OH

Juokset täällä pitkin polkua, joka kulkee Ohion kanavan käytävän läpi, joka on 110 mailin pituinen virkistysreitti pyöräilijöille, vaeltajille ja kävelijöille ja joka ulottuu lopulta Clevelandin Flatsista Canal Basin -puistosta New Philadelphiaan, Ohion osavaltion keskiosassa.

Sunnuntai, 7. huhtikuuta 2019 – Kilpailutiedot & ilmoittautuminen ”

9) Race the Runways Half Marathon – Brunswick, ME

Tässä kilpailussa on ainutlaatuinen ero juosta todellisella lentokentän kiitoradalla Brunswickissa, Mainessa, sillä kolme mailia tästä uskomattoman tasaisesta radasta juostaan entisellä Yhdysvaltain laivaston Brunswickin lentotukikohdalla. Vaikka vastatuuli on joskus osoittautunut melko kovaksi kisan aikana, myötätuuli on aivan yhtä uskomaton.”

Lauantai 27.4.2019 – Kisainfo & ilmoittautuminen”

10) Glass City Half Marathon – Toledo, OH

Hyvin reilun 110 jalan nousun 13,1 kilometrin matkalla tämä on loistava kisa juosta nopeasti. Silmukkarata vie juoksijat kauniiden asuinalueiden läpi ja kulkee University Parksin pyörätietä pitkin. Maali Glass Bowl Stadiumilla kannustaa juoksijoita puskemaan vauhtiaan loppuun asti.

Sunnuntai, 28. huhtikuuta 2019 – Kilpailutiedot & ilmoittautuminen ”

11) OneAmerica 500 Festival Mini Marathon – Indianapolis, IN

Yli 35 000 juoksijaa saapuu joka vuosi Indianan pääkaupungin kaduille tähän kilpailuun, joka antaa juoksijoille mahdollisuuden kiertää puolimatkassa kierroksen jalan kuuluisan Indianapolis Motor Speedwayn ympäri.

Lauantai, 4. toukokuuta 2019 – Kilpailuinfo & ilmoittautuminen”

12) Run on the River Half Marathon – Astoria, OR

Saat mahdollisuuden juosta sitä, mitä jotkut tarkkailijat ovat kutsuneet vanhaksi Burlington Northern Railroadiksi tässä kilpailussa, joka avautuu viiden mailin pituista Astoria Riverwalkia pitkin täällä tässä Columbia-joen suulla sijaitsevassa kaupungissa.

Sunnuntai, 19. toukokuuta 2019 – Kilpailuinfo & ilmoittautuminen ”

13) Surftown Half Marathon – Westerly, RI

Tämä kilpailu Block Island Soundin varrella ei ole vain melko tasainen ja nopea, vaan se on myös upea. Juokset ohi kalliorantojen, viktoriaanisten kesäasuntojen, merenrantaniittyjen ja kauniiden mökkien ohi. Reitillä on muutamia pieniä korkeuseroja, mutta juoksijat eivät koskaan ylitä 50 jalan korkeutta merenpinnan yläpuolella missään kohtaa reittiä.

Sunnuntai, 8.9.2019 – Kilpailutiedot & ilmoittautuminen ”

14) Jersey Shore Half Marathon – Fort Hancock, NJ

Pitkän matkan juoksuperinteisiin syventynyt Jersey Shore Marathon oli täällä 1970-luvulla erittäin suosittu maantiejuoksukilpailu, josta tuli puolimaraton vuonna 1986. Tämä merenpinnan tasolla sijaitseva tasainen rata tarjoaa juoksijoille näkymät New Yorkin satamaan ja Sandy Hookin majakalle.

Sunnuntai, 6.10.2019 – Kisainfo & ilmoittautuminen”

15) Duke City Half Marathon – Albuquerque, NM

Uuden Meksikon pisimpänä juostavana kilpailuna Duke City Half Marathon on juostava kilpailu Albuquerquessa. Tämä out-and-back-rata alkaa 5018 metrin korkeudelta ja saavuttaa kääntöpisteen 5,038 jalan korkeudessa. Merenpinnan yläpuolella sijaitsevista kaupungeista kotoisin olevat juoksijat saattavat pitää tätä kilpailua vaikeana, mutta paikalliset rakastavat nopeaa ja tasaista rataa.

Sunnuntai, 20.10.2019 – Kilpailutiedot & ilmoittautuminen”

16) Myrtle Beach Mini Marathon – Myrtle Beach, SC

Viisi kilometriä merenrantajuoksua ja vain muutama mutka 13,1 mailin matkalla, tämä kilpailu lunastaa lupauksensa nopeasta ja tasaisesta reitistä. Pisteestä pisteeseen kulkeva pannukakkutasainen rata on itse asiassa melkein silmukka, ja juoksijat päätyvät vain muutaman askeleen päähän merestä.

Sunnuntai, lokakuu. 20, 2019 – Race info & signup”

17) Trinity River Run Half Marathon – Dallas, TX

Sijoittumisensa ansiosta Trinity-joen varrella Dallasissa käytännössä koko rata on yhtä tasainen kuin Texasin tasangot – kilpailu alkaa hieman yli 400 jalan korkeudelta merenpinnasta, eikä koskaan nouse korkeammalle kuin noin 430 jalkaa.

Lauantai 9.11.2019 – kisainfo & ilmoittautuminen ”