LAPS LED: 440

TOP 5s: 6

TOP 10s: 15

POLIT: Ei yhtään

MIKÄ MENI OIKEASTI: Bowman saavutti kolmannen peräkkäisen pudotuspelipaikkansa dominoivalla esityksellä Auto Club Speedwaylla, jossa hän johti kilpailussa 110 kierrosta matkalla voittoon. Hän nautti myös kauden lopun yhdeksästä top-10-sijoituksesta 12 viimeisessä kilpailussa, mikä auttoi häntä pääsemään ensimmäistä kertaa kahdeksan parhaan joukkoon. Koska Bowman ei päässyt neljän parhaan joukkoon, hän varmisti uransa parhaan sijoituksen kuudennella sijalla Cup-sarjan sarjataulukossa.

MITÄ VÄÄRIN MENI: Bowman sijoittui toiseksi NASCAR:n ensimmäisessä paluukilpailussa Darlington Racewaylla, mutta sen jälkeen vahvat tulokset olivat hänelle vaikeita aina runkosarjan loppupuolelle asti. Hän johti kisan 164 kierrosta Coca-Cola 600 -kilpailussa Charlotte Motor Speedwaylla, mutta irtosi ajaessaan kolmantena jatkoajan uudelleenkäynnistyksessä ja putosi maalissa 19:nneksi.

Ainoastaan yhden osakilpailuvoiton ja neljän etappivoiton myötä Bowmanin pudotuspelipisteiden puute vaivasi häntä kahdeksan parhaan joukkoon. Hän sijoittui kolmanneksi Kansasissa ja viidenneksi Teksasissa, mutta silti hän lähti Martinsvillessä käytävään pudotuspelikilpailuun, jossa hänellä oli pudotuspelien voittoon vaaditut 25 pistettä. Kuudes sija ei riittänyt tuomaan häntä Phoenixissa järjestettävään mestaruusfinaaliin.

MITÄ ODOTTAA VUONNA 2021: Bowman korvaa ”eläkkeelle jääneen” Jimmie Johnsonin No. 48 Chevroletilla ja ottaa haltuunsa yhden NASCAR-historian menestyneimmistä kyydeistä. Hän pysyy parinaan miehistöpäällikkö Ivesin kanssa, joka siirtyy myös No. 48-tiimiin – ryhmään, joka ei ole nähnyt Victory Lanea 131 kilpailuun. Bowman haluaa lopettaa tuon kuivuuden, mutta yhtä tärkeää on saada parempia suorituksia koko runkosarjan ajan.