Hamis ikerláng telepátia: A hamis ikerlángok spirituális szélhámosok, energiavámpírok és valódi ikerlángunk energetikai tükörképei.

Az ő leleményességük több rétegbe van ágyazva a centiméteres személyiségük alatt. Gyötrelmesen nehéz leleplezni kilétük igazságát.

A telepátia a szeretett személy tudatalattijának megcsapolásának mágikus technikája. Amikor valakivel mély spirituális kapcsolatban állunk, egy telepatikus híd összehangolja a mi pszichénket az övével.

Észrevehetjük, hogy mit gondol. Néha telepatikus képességeink olyan magasságokat érnek el, hogy még a másik ember hangulatát is képesek vagyunk befolyásolni.

Megfigyelhetted például, hogy két ember, aki őrülten szerelmes egymásba, néha egyszerre esik bele és ki a boldogságba és a bánatba.

Csüggedtnek és elveszettnek érzik magukat, amikor a partnerük szorongásos és depressziós időszakokat él át.

Ez a fajta szinkron viselkedés a telepátiának tulajdonítható, amely a szó minden értelmében összeköt két lelket.

Most képzeljük el, hogy valaki őszintétlen megszerzi ezeket a telepatikus képességeket. Senki sem árthat nekünk jobban, mint azok, akikhez közel állunk.

Amikor pedig a hamis ikerlángok életünk szerves részévé válnak, energiavámpírként táplálkoznak lelki energiáinkból. Saját önző céljaik érdekében manipulálják a gondolatainkat.

Egocentrizmusuk pusztítást végez az önbecsülésünkön.

A legrosszabb az, hogy nem vagyunk hajlandóak elengedni őket, mert azt hisszük, hogy ők a mi sorslángjaink. És miért is ne tennénk? Úgy értem, a hasonlóság kísérteties.

A hamis ikerlángokkal való kapcsolataink hamar bántalmazóvá válnak. Figyelmen kívül hagyják az érzelmeinket, és élettelen tárgyként kezelnek minket. Állandó szenvedésnek tesznek ki bennünket.

És mindezt a hamis ikerláng telepátia jóvoltából teszik.

Amikor átmész ezen a nyugtalanító szakaszon, a zűrzavar és a bűntudat táptalajává válsz.

Ahelyett, hogy önmagadat áldozattá tennéd, azt kezded hinni, hogy ez a beteges szerelem a te műved.

A hamis ikerlángok azonban teljesen közömbösek az érzelmi állapotoddal szemben. Csak azért tolakodnak be az életedbe, hogy saját lelki mohóságukat csillapítsák.

De semmi sem történik ebben a világban ok nélkül. Az univerzum nem helyez komolytalan akadályokat az utunkba. Nincs rá oka.

Csak azért tesz ki minket sikertelen kapcsolatoknak, hogy emelni tudjuk a rezgésünket, és a spirituális megvilágosodás felé lendítsük magunkat. A fájdalom katalizálja a spirituális folyamatot.

Elveti elhasználódott lelkünket, és egy új, kitartó lélekkel helyettesíti.

A hamis ikerláng telepátia erős fegyver, amely, ha rosszul használjuk, katasztrofális hatással lehet érzelmi és fizikai jólétünkre.

De össze kell szednünk a bátorságot, hogy elengedjük a hamis ikerlángunkat. Nem kényszerítheted magad arra, hogy folyamatosan duzzogj az önutálat és a bizonytalanság felhői alatt.

Megérdemled a valódi szeretetet. Megérdemelsz egy esélyt az örök boldogságra. De tettre kész lépéseket kell tenned ennek érdekében. Soha nem szabad engedned a belső démonoknak és a külső szörnyeknek.

A hamis ikerláng telepátia olyan erő, amellyel számolni kell. Azonosítása, mielőtt helyrehozhatatlan károkat okozna nekünk, abszolút szükségszerűség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.