A “Bachelor” 21. évadának sztárja, Nick Viall Sarah-val, egy versenyzővel.
ABC/Rick Rowell
  • A “The Bachelor” és a “Bachelorette” sztárjai általában 100 ezer dollárt kapnak.
  • A versenyzők nem keresnek pénzt.
  • Az igazi pénz a műsor után történik, amikor fellépnek.
  • A közösségi médiában megjelenő márkákkal is kereshetnek pénzt.

A “The Bachelor” Amerika egyik kedvenc időtöltése , de mennyit kapnak a versenyzők azért, hogy randizzanak, sírjanak a tévében és körbeutazzák a világot?

Kiderült, semmit. Hacsak nem te vagy a sztár.

A “The Bachelor” és a “The Bachelorette” versenyzői otthagyják a munkájukat, hogy részt vegyenek a műsorban, abban a reményben, hogy megtalálják a szerelmet, a hírnevet, vagy a kettő kombinációját. Több ezer dollárt költhetnek ruhatárra is, de a műsorban való szereplésért nulla pénzt keresnek.

Míg a híres “Bachelor” spoiler és blogger Reality Steve (alias Stephen Carbone) szerint a franchise sztárjai általában 100 ezer dollár körül keresnek. A legjobban fizetett “Bachelorette” sztár Emily Maynard volt, aki a pletykák szerint 250 000 dollárt kapott, míg a legalacsonyabban fizetett sztár állítólag a “Bachelorette” Ashley Herbert volt, aki az Us Weekly szerint mindössze 30 000 dollárt keresett (bár Reality Steve ezzel nem értett egyet, és azt mondta, Herbert legalább 100 000 dollárt keresett).

“Bachelorette” sztár Emily Maynard és a győztes Jef Holm (a pár később szakított).
Mike Lawrie/Getty Images

Ezek a számok eléggé szokványosak a “Bachelor” sztárjai között is, így feltételezhetjük, hogy a jelenlegi “agglegény” Colton Underwood valószínűleg hat számjegyű összeget keres két hónapos “munkájáért”.”

Az igazi pénz a show után jön, amikor a sztárok és a győztesük elkezdhetnek együtt szerepelni talk show-kban és valóságshow-kban.”

Ha felkérik a “Dancing with the Stars”-ba, ahogyan azt sok korábbi öregdiák tette, komoly pénzt kereshet. A “Legénybúcsú” 17. évadának sztárja, Sean Lowe 125 000 dollárt keresett csak azért, hogy szerepeljen a műsorban. Aztán a TMZ szerint Lowe szerződése úgy szólt, hogy a harmadik és negyedik hétre 10 000 dollárt, az ötödik, hatodik és hetedik hétre 20 000 dollárt, a nyolcadik és kilencedik hétre pedig 30 000 dollárt kap.

Lowe-t a 8. héten kiszavazták, de ha eljutott volna a 10. és 11. hétig, akkor epizódonként 50 000 dollárt keresett volna. Összesen körülbelül 235 000 dollárt vihetett haza.

A “Legénybúcsú” sztárja, Sean Lowe a feleségével, Catherine-nel.
Jordan Strauss/Invision for Charisma/AP Images

Lowe és felesége, Catherine a “Marriage Boot Camp” című valóságshow-ban is szerepeltek, ahol a versenyzőknek tanácsokat adnak a kapcsolataikban. Lowe a blogján elismerte, hogy a pénz hatalmas tényező volt abban, hogy részt vegyen a műsorban.

Az E! Online szerint arról nem is beszélve, hogy az esküvőjüket a tévében mutatják be, ami további hat számjegyű fizetést jelenthet egy párnak. Egy másik bónusz? A műsor és a csatorna segít kifizetni a nagy napotokat.

A műsorokon és szerepléseken kívül sok “Agglegény” öregdiák az Instagramon való jóváhagyásból él. Vegyük például Jade és Tanner Tolbert, egy párt, akik a “Bachelor in Paradise” spin-off sorozatban ismerkedtek meg, és most a Us Weekly szerint jövedelmük nagy részét a közösségi médiában való jóváhagyásokból szerzik, olyan márkáktól, mint a Hallmark vagy a Hellofresh.com.

Apropó “Bachelor in Paradise”, azoknak a versenyzőknek, akik nem találták meg a szerelmet a “Bachelor”-ben vagy a “Bachelorette”-ben, van még egy esélyük – és jól megfizetik őket érte. A Reality Steve egyik posztja szerint “van, akit napra lebontva fizetnek, van, akit epizódonként, és van, akinek átalánydíjat fizetnek (általában öregdiákok)”. Az első évadban a Reality Steve azt állította, hogy valaki “7000 és 15000 dollár között kereshet összesen.”

És aztán ott vannak a korábbi “Bachelor” és “Bachelorette” öregdiákok, akik könyveket írtak. Ezen a listán szerepel a “Bachelor” Sean Lowe, a “Bachelorette” Andi Dorfman, a “Bachelor” versenyzője Courtney Robertson, a “Bachelorette” Emily Maynard és még sokan mások.

Szóval igen, a “The Bachelor” versenyzői a ranglétra legalsó fokáról indulnak, és nem keresnek pénzt a szerepléseikből. De ha elég nagy figurákká válnak a műsorban, akkor más valóságshow-kban, Instagram jóváhagyásokban és a C-szintű hírnév minden előnyében részesülhetnek.

Még ha szerencséjük van, talán ők maguk is a következő “Agglegény” vagy “Agglegény” lesznek.

NÖVEGY NÉZD MEG!

NOW WATCH: Népszerű videók az Insider Inc.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.