A július 11-i Rákok, bár kedves és nagylelkű emberek, nem mindig tűnnek a világ tetején állónak, mert boldog természetüket gyakran magukban tartják. Bár szeretik az embereket, a magányosok temperamentumával rendelkeznek.

Hirdetés

Barátok és szerelmek

A július 11-i egyének életében fontos szerepet játszanak a barátok. Önállóak, ezeknek az embereknek mégis szükségük van arra, hogy mások felé forduljanak. A romantikában olyasvalakire vágynak, aki meg tudja osztani legmélyebb érzéseiket és fantáziájukat.

Gyermekek és család

A július 11-i szülöttek nemcsak igénylik az erős családi egység szeretetét és támogatását, hanem hajlandóak ugyanezt adni is cserébe. Jó szülőkké válnak, bár hajlamosak a szigorú fegyelemre. Hisznek abban, hogy a gyerekek akkor tanulnak a legjobban, ha a szülők határozott példát mutatnak, és ahhoz tartják magukat.

Egészség

Mivel az egészségük az érzelmeken alapul, a július 11-i emberek betegségektől mentesek, ha békében vannak önmagukkal. De azokon az alkalmakon, amikor boldogtalannak érzik magukat, fejfájást vagy étvágytalanságot tapasztalhatnak. Ugyanilyen érzelmi alapú reakciót mutatnak a testmozgásra és a fitneszre is.

Karrier és pénzügyek

A július 11-i szülötteknek szükségük van arra, hogy érzelmileg bevonódjanak a munkájukba, és soha nem lesznek boldogok egy nem kielégítő munkával, még akkor sem, ha az jó megélhetést biztosít számukra. A pénz a legtöbbjük számára nem elsődleges szempont, de szeretik az anyagi kényelmet. Néha érzelmi módon reagálnak a pénzre, és arra használják, hogy kitöltsenek vele egy ürességet az életükben.

Hirdetés

Álmok és célok

Ezeket az egyéneket jobban érdekli, hogyan érzik magukat az életükben, mint az, hogy mennyire sikeresek. Ha elégedettek a személyes kapcsolataikban és a mindennapi munkájukban, úgy érzik, hogy az álmaik valóra váltak.

Asztrológiával kapcsolatos további információkért lásd:

Jill M. Phillips több száz asztrológiai cikk, valamint tucatnyi könyv szerzője. Rendszeresen írt előrejelző rovatokat az Asztrológia számára: Az Ön napi horoszkópja.

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.