A május 24-én született femininek erős intellektussal és kőkemény véleménnyel rendelkeznek, annak ellenére, hogy kellemes arcot vágnak a világ felé. Ügyesen kezelik az élet stresszhelyzeteit, még akkor is, ha érzelmileg törékenynek tűnnek. Bár mindig sikerül keresztülvinniük az akaratukat, ritkán válnak követelőzővé, hangossá vagy vitatkozóvá.

Hirdetés

Barátok és szerelmek

A május 24-i születésűek remek társadalmi etikettel rendelkeznek, és élvezik, ha csodáló baráti kör veszi őket körül. Jó megjelenésükkel és kedves modorukkal általában a figyelem középpontjában állnak. Bár megvan bennük a lehetőség, hogy sok csodálót vonzzanak magukhoz, valószínűleg csak egyetlen nagy szerelemben lesz részük egy életen át.

Gyermekek és család

Noha úgy tűnhet, hogy a május 24-i emberek szoros kapcsolatot ápolnak a családjukkal, valójában lehetnek problémák. A gyermekeikkel való kapcsolatukban is lehetnek problémák. Mivel általában többet adnak magukból a házastársnak, mint a gyermeknek, az utódok gyakran úgy érezhetik, hogy figyelmen kívül hagyják őket.

Egészség

A május 24-i személyek általában jól vigyáznak magukra. Szeretnek enni, ezt azonban józan ésszel és sok mozgással mérséklik. Fontos, hogy ezek az emberek sokat aludjanak, különben puffadtnak és sápadtnak tűnnek.

Karrier és pénzügyek

A május 24-i szülöttek soha nem lehetnek boldogok, ha nem az általuk választott karriert követik. Nagy kreatív tehetséggel rendelkeznek, és az írásban és a zenében jeleskednek. Diplomáciai tehetségük miatt kiváló politikusok lesznek. Nem érdekli őket a pénz, mégis szeretik a flancos életmódot. Szívesebben költik mások pénzét.

Álmok és célok

A május 24-i embereknek nagy személyes álmaik lehetnek a művészeti területen elért sikerekről. Hisznek abban, hogy ha valaminek meg kell történnie, akkor az meg is fog történni. Emiatt általában feleslegesnek tartják a világi sikerre való törekvést. A személyes elképzelésük sokkal fontosabb számukra, és mindenáron igyekeznek megvalósítani azt.

Hirdetés

Asztrológiával kapcsolatos további információkért lásd:

Jill M. Phillips több száz asztrológiai cikk, valamint több tucat könyv szerzője. Rendszeresen írt előrejelző rovatokat az Asztrológia számára: Az Ön napi horoszkópja.

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.