Takarékosabb

A TÜV, Németország vezető műszaki ellenőrző egyesülete által végzett tesztek kimutatták, hogy Németországban és Ausztriában prémium fűtőanyagunk, a Shell Heating Fuel Eco üzemanyag üzemanyag-megtakarítást eredményez.

Mellett a Shell Refresher-hatásuk javítja a meglévő fűtőanyag minőségét a Shell prémium fűtőanyag hozzáadásakor, így segít tovább csökkenteni a tüzelőanyag-fogyasztást és ezáltal az üzemeltetési költségeket.

Tisztább

A Shell Cleanliness-hatása segít tisztán tartani a tárolótartályokat és a fűtési rendszereket a maradványoktól, így pozitív hatással van a fűtési rendszer teljesítményére és élettartamára. A 2-szeres Keep-Clean-hatással rendelkező Shell fűtőolaj Eco a felére csökkentheti az új lerakódások felhalmozódását a tartályokban és a rendszerekben az alacsony kéntartalmú normál fűtőolajhoz képest.

megbízhatóbb

A Shell Easy-Start-Up-technológiája jelentősen javítja az égő indítási megbízhatóságát, ezért jelentős javulást hozhat a fűtési rendszer üzembiztonságában és hosszú élettartamában.

Tekintse meg az Ön országában kapható Shell fűtőanyagokat:

  • Ausztria
  • Németország
1 A Shell Heating Fuel Eco fűtőanyagunk kiváló teljesítményének bizonyítása érdekében az összehasonlító teszthez egy öregített alapminőségű tüzelőanyagot használtunk a valós tárolási körülmények szimulálása érdekében.
2 A Shell Heating Fuel Eco-Bio10 tüzelőanyagunk kiváló teljesítményének bizonyítása érdekében a valós tárolási körülmények szimulálása érdekében az összehasonlító vizsgálathoz egy azonos mennyiségű megújuló anyagot tartalmazó, elöregedett alapminőségű tüzelőanyagot használtak

.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.