Associates in Women’s Care, PC egy szülészeti és nőgyógyászati orvosi rendelő, amely a minőségi női egészségügyi ellátás iránt elkötelezett. A Associates in Women’s Care munkatársai megértik, hogy a nők egészségének és orvosi ellátásának biztosítása nagyon fontos és személyes ügy. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megfeleljünk az Ön igényeinek és elvárásainak. Szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk az Ön igényeinek megfelelően, beleértve a serdülőkori nőgyógyászatot, a terhességet, a nőgyógyászati szolgáltatásokat és a menopauzát.

Filozófiánk

A nőknek minden életszakaszban eltérő egészségügyi igényeik vannak. A Associates in Women’s Care-nél átfogó szülészeti és nőgyógyászati ellátást nyújtunk, hangsúlyt fektetve arra, hogy pácienseinkkel együtt dolgozzunk az egészségügyi tervek közös elkészítésén.

A szülész-nőgyógyász kiválasztása fontos döntés, amely átgondolt gondosságot és megfontoltságot igényel. A döntés meghozatalakor biztosítékot szeretne arra, hogy Önt egyénként kezeljük, és az Ön speciális orvosi szükségleteit gondosan értékeljük és kezeljük. Miközben a rendelőnkben dolgozó orvosok együttesen több mint 75 éves tapasztalattal rendelkeznek, valamennyi orvosunk elkötelezett abban, hogy naprakészen kövesse az orvosi változásokat és a sebészeti előrelépéseket. Valamennyi orvosunk kiváló szülészeti és nőgyógyászati képzésben részesült az ország orvosi központjaiban, az American College of Obstetrics and Gynecology (Amerikai Szülészeti és Nőgyógyászati Főiskola) által kiadott szakvizsgával rendelkezik, és évente újratanúsításon és szakirányú továbbképzésen vesz részt.

A Associates in Women’s Care-nél a nők egészségének szenteljük magunkat, ami azt jelenti, hogy időnket, energiánkat és szakértelmünket a nők egyedi problémáira fordítjuk a serdülőkortól az idősebb korosztályig.

Irodánk a Sister’s Grove Pavilionban található, pár lépésre a St. Francis Medical Center szülészeti és sebészeti központjától.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.