0shares
  • Share
  • Tweet
  • Pin

A Vízöntő férfiak nyitottak, toleránsak, együttérzőek és előremutatóak. Aki ebben a csillagjegyben született, annak különösen erős a társadalmi igazságérzete. Erkölcsi kódex és etikus viselkedés szerint élnek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem bántják őket.

Mi bántja tehát a Vízöntő férfit? Hogy ezt megértsük, vizsgáljuk meg először a csillagjegyét.

Vízöntő

  • Levegő jegy
  • Uralkodik az Uránusz
  • Szimbólum a vízhordozó
  • Állandó jegy

Pozitív tulajdonságai: nyitott, elfogadó, egyedi, fantáziadús, önzetlen, független.

Negatív tulajdonságok: elköteleződésre képtelen, könnyen megrögzött, fókuszálatlan, távolságtartó, különc, közömbös.

A Vízöntő fix légjegy, az Uránusz uralja, a Vízhordozó szimbolizálja. A levegő jegyűek talpraesetten gondolkodnak, zseniális ötleteket szednek elő a semmiből. Megvan bennük a szavak adománya, és intelligens kommunikátorok.

Az Uránusz a drámai és forradalmi változások bolygója. Az Uránusz irányítja a tudományos felfedezéseket és az innovációt. A lázadás és a lázadás is ehhez a titokzatos bolygóhoz kapcsolódik.

A fix jegyek az állatöv dolgozói. Míg a kardinális jegyek elkezdik a folyamatot, és a változékony jegyek befejezik a munkát, addig a fix jegyek a tettesek.

A Vízöntő férfi jellemzői

Ez a személy egyedi egyéniség, aki hajlamos kitűnni a tömegből. Ő lehet a stréber stréber, aki szenvedélyesen mesél valakinek a fotonrészecskék furcsa viselkedéséről. Vagy ő az a furcsa, rózsaszín és zöld hajú fickó, aki kiszolgál téged a gyorsétteremben.

A Vízöntő talán a csillagjegyek közül a legelítélésmentesebb. Nyitottak az emberekre, a politikára, a projektekre, amit csak akarsz, mindenre adnak egy kis előnyt. Emellett rendkívül kreatívak, és ha nem a kreatív iparban dolgoznak, akkor ezt a tehetséget szabadidejükben is kamatoztatják.

A társadalmi igazságosság iránti erős érzékük is van. Együtt éreznek valakivel, aki rosszabb helyzetben van, mint ők maguk. Ezért gyakran találkozhatunk velük, amikor dolgoznak, vagy legalábbis hozzájárulnak olyan ügyekhez az életben, amelyek iránt erősen érzik magukat.

A Vízöntő férfiak különösen nem szeretik, ha bármi módon korlátozzák vagy megkötik őket. Így bár lehet, hogy megházasodnak vagy összeköltöznek egy partnerrel, amit a Vízöntők szeretnek csinálni, az a péntek esti kiruccanás a fiúkkal. Ha ez nem sikerül, akkor van egy olyan hobbijuk, amely lehetővé teszi számukra, hogy egyedül töltsenek egy kis időt.

A Vízöntő férfiak megbízhatóak és lazák, és elvárják, hogy a partnerük is ilyen legyen. Egyenes beszédűek és értékelik az őszinteséget. Nem fogsz elkapni egy Vízöntő férfit csaláson, a magas erkölcs egyszerűen nem engedi meg.

Most, hogy többet tudunk a Vízöntő férfiról, mi bántja őt?

13 mód, ahogyan megbánthatsz egy Vízöntő férfit

Ha tudni akarod, hogyan bánthatsz meg egy Vízöntő férfit egy kapcsolatban, íme 13 mód, ahogyan megbántod az érzéseit:

Sértegeted az intelligenciáját

Ha tényleg tudni akarod, hogyan bánthatsz meg egy Vízöntő férfit, akkor kérdőjelezd meg az intellektusát. Évekig csiszolták azt azzal, hogy információkat gyűjtöttek és elemeztek. Büszkék a vitakészségükre és arra, hogy milyen ügyesen tudnak információt és tudást átadni.

Ha bármilyen módon megkérdőjelezed az intelligenciájukat, akkor a Vízöntő haragját fogod látni.

Korlátozd a szabadságát

Az egyik legrosszabb dolog, amit az életben tehetsz egy Vízöntő férfival, hogy szökőév Valentin-napján megleped őt egy házassági ajánlattal. Egy mérföldet fog futni, megígérem neked.

Nem arról van szó, hogy soha nem fog megházasodni vagy eljegyezni, de ennek az ő feltételei szerint kell történnie. Ha csapdában érzi magát, vagy sarokba szorítva érzi magát, akkor meghátrál.

Csalás

Természetesen minden pasi bántónak tartja a megcsalást, de a Vízöntő számára nem igazán érti ennek a mechanikáját. A Kos féltékeny dühbe gurul, a Skorpió hideg bosszút forral, a Bak pedig sztoikusan hátat fordít a szerelemnek.

De a Vízöntő mindig is az őszinte párbeszédben hitt. A Vízöntő olyan jegy, amelyikben nincs ármány és ravaszság. Nem manipulatív és nem hazudik.

Hagyd őt csendben

Azt már tudjuk, hogy a Vízöntő értékeli a kommunikációt, mi történik akkor, ha teljesen elzárkózol előle? A Vízöntő férfi nem bírja a csendet.

Mert annyira őszinte, és nem játszik elmejátékokat, csak gyorsan és hatékonyan akarja megoldani az esetleges problémákat. Ha erre nem adnak nekik lehetőséget, az nemcsak hihetetlenül frusztráló, de fájdalmat is okoz nekik.

Kérdéses a feddhetetlensége

A Vízöntő férfinak mindig jó szándékai vannak az életben. Merd őket reflektorfénybe állítani és megkérdőjelezni a tisztességét, akkor készülj fel a csatára.

A Vízöntő férfi gerincére az “erkölcsi kódex” szavak vannak tetoválva és az “őszinteség” folyik az ereiben. Ez az ember valószínűleg csendben adományoz dolgokat állatjótékonysági szervezeteknek vagy önkénteskedik ingyenkonyhákon.

Ez is érdekelhet:

Légy drámakirálynő

Mert a Vízöntő férfinak olyan veleszületett érzéke van a társadalmi igazságtalansághoz és belső együttérzése a világ problémáihoz, a kicsinyes drámáid gyorsan irritálni és felzaklatni fogják őt. Főleg, ha nem érted, miért akad ki rajtad.

Szóval a szüleid csak egy használt autót vettek neked az érettségire? Szóval a ruhát, amit a szalagavatóra akartál, már eladták? És akkor mi van?

Hagyd el a szemetet

A bolygó megmentése kétségtelenül a Vízöntő legfontosabb teendői listájának élén áll. Ha nem hiszel nekem, próbáld meg kidobni a gyorséttermi csomagolásokat a kocsi ablakán, és figyeld a Vízöntő barátod arcát, amikor ezt teszed. Ezt egy kapcsolatban nem fogja eltűrni.

szervezd meg neki a napirendjét

A Vízöntők szeretik a szabadságot, ezért eléggé felháborodnak, ha mások megpróbálnak randevúkat szervezni nekik. Nem mintha kontrollmániások lennének, inkább a klausztrofóbia érzéséről van szó. Nem szeretik, ha bekerítik őket, vagy kötelezettségekkel kötik őket.

Ne állítsd őt a figyelem középpontjába

A Vízöntő férfinak van egy hibája, mégpedig az, hogy szereti magához ragadni a reflektorfényt. Sőt, egyenesen ragyog benne. De ne felejtsük el, hogy neki is vannak ezek az elképesztő kreatív tehetségei, így jogosan akarja megmutatni őket.

Ez azonban olyasmi, ami megbántja a Vízöntő érzéseit.

Vádold meg azzal, hogy viszonya van

A Vízöntő ne hazudjon, ne csaljon és ne legyen viszonya. De ami a legjobban megbántja őt, az az, hogy azt gondolhatod, hogy képes ilyen viselkedésre. A vádaskodásod teljesen új megvilágításba helyezi számára a kapcsolatot. Most azt hiszi, hogy valójában egyáltalán nem is ismered őt.

Mondd meg neki, hogy nem jó az ágyban

Senki férfi nem szeretné, ha azt mondanák neki, hogy pocsék szerető, de a Vízöntő férfi esetében ez egy kicsit másképp van. Nem a meleg és tapintatos természetéről híres, sem az ágyban, sem az ágyon kívül. Így könnyen lehet, hogy úgy érzi, nem egy szenvedélyes szerető.

Mivel azonban, mivel annyira nyitott a szexszel kapcsolatban, azt hiheti, hogy ő egy figyelmes szerető. Bár az őszinteség mindig a legjobb politika a Vízöntővel szemben, próbáld meg szépíteni ezt az üzenetet. Tudod, milyenek a pasik az egójukkal.

Kérd meg, hogy ragaszkodjon a rutinhoz

A Vízöntő férfi uralkodó bolygója, az Uránusz diktálja a hirtelen drasztikus változást, így ez a jegy semmit sem utál jobban, mint az unalmas, mindennapi rutint. Rázd fel tehát a dolgokat! Ha egy impulzív tengerparti kirándulást javasol, akkor fogadd meg. Vagy ha ki akarja próbálni azt az új tibeti/skót fúziós éttermet, akkor menj vele.

Mondd, hogy csalódtál bennük

A Vízöntők nagyon büszkék magukra, és félnek attól, hogy csalódást okoznak az embereknek, különösen az életükben fontos másik félnek. Nem sok olyan dolgot mondhatsz egy kapcsolatban, ami jobban megbántaná őt.

Kérdések

Hogyan viselkedik egy Vízöntő, ha megbántják?

A Vízöntő, ha megbántják, hajlamos elhallgatni. Ez azért van így, mert időre van szükségük, hogy rendezzék az érzéseiket. Csak ha készen állnak, akkor veszik fel a telefont, vagy hajlandóak beszélni a problémáról.

Hogyan érheted el, hogy egy Vízöntő férfinak hiányozz?

A Vízöntő a függetlenség jegye, és mint ilyen, ezt értékelik más emberekben. Mutasd meg nekik, hogy képes vagy gondoskodni magadról. Hogy megvannak a saját érdekeid és szenvedélyeid, és hogy valójában nincs szükséged rájuk. Ettől majd felkapják a fejüket és felfigyelnek rád.

Mi történik, ha figyelmen kívül hagysz egy Vízöntő férfit?

Fennáll a veszélye annak, hogy ha szándékosan figyelmen kívül hagysz egy Vízöntő férfit, akkor ő egyenesen visszautasít téged. Elvégre ezek a pasik nem idióták. De azért nem árt, ha időnként teret adsz nekik. Engedj nekik egy kis szabadságot, és ne legyél mindig elérhető számukra.

A Vízöntő férfiak válogatósak?

A párkapcsolatban a Vízöntő férfi egyfajta válogatós csillagjegy a csillagjegyben. Ez azért van, mert annyira független. Nem annyira érdekli a megállapodottság. Tehát igazán különlegesnek kell lenned ahhoz, hogy randizni vagy elköteleződni akarjon veled.

A Vízöntő gyorsan továbblép?

Sajnos igen, így van. A Vízöntőket nem tartják szentimentális vagy slampos típusoknak. Lehet, hogy nem olyan brutálisak, mint az Ikrek, amikor véget vetnek egy kapcsolatnak, de képesek gyorsan hátat fordítani és továbblépni, mintha mi sem történt volna.

Következtetés

Mi a véleményed arról, hogyan lehet megbántani egy Vízöntő férfit? Randiztál már Vízöntővel és megbántottad őt, akár szándékosan, akár véletlenül? Ha igen, egyetértesz a pontjaimmal?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.