Joshua Jackson

nov 11, 2021

A figyelemre méltó kanadai filmsztár, Joshua Jackson első lélegzetvételét Vancouverben vette, ahol fiatalabb nővérével, Ashley-vel együtt nőtt fel.

A fiatal sztár 11 éves korában úgy döntött, hogy a filmes világ részese akar lenni. Mivel azonban tudta, milyen nehéz ez a szakma, édesanyja, aki casting igazgatóként dolgozott, le akarta beszélni fiát erről az elképzelésről. Ennek érdekében elvitte őt egy meghallgatásra, és meglepetésére könnyedén átment rajta, és szerepelt egy Keebler burgonyachips-reklámban.

Jackson azzal vált híressé, hogy játszott A hatalmas kacsákban, valamint annak két további folytatásában. Ezen kívül a színész több mint egy tucat sikeres tévés projektben játszott, többek között a Kegyetlen szándékok, a Sikoly 2, az Ocean’s Eleven, a Dawson’s Creek és még sok más filmben kapott szerepet.

A nagyvásznon kívül a híresség a színpadon is megállja a helyét: szerepelt az Okos emberek, az Egy élet a színházban és az Egy kisebb Isten gyermekei című filmekben.

Most is folyamatosan fejleszti karrierjét mind a színpadon, mind a tévében.

Már csak ennyit szeretnénk megosztani egy ilyen tehetséges emberről. Íme a top 5 kevéssé ismert tény az életéről. Biztosak vagyunk benne, hogy meg fognak lepni:

  • Pillanatnyilag nettó vagyonát 8 millió dollár körülire becsülik.
  • Egy többszörös filmsztár, aki 4 Teen Choice Awards, Genie Awards és Hollywood Film Festival Awards díjat szerzett.
  • A Broadwayn látható.
  • A Vancouver Canucks hokicsapat rajongója.
  • Már többször letartóztatták nyilvános részegség, garázdaság, testi sértés és rendzavarás miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.