Menu

okt 21, 2021
 • 21
  Sarok

Halak horoszkóp 2021 dekánokkal a pontosabb előrejelzéshez. Ha egy csúcson állsz, használd az ingyenes horoszkópot, hogy megtaláld a dekánodat.

Halak 1. dekán február 19-től 28-ig született
Halak 2. dekán február 29-től március 10-ig született
Halak 3. dekán március 11-től 20-ig született

1. dekán Halak horoszkóp 2021

Április 30-ig – Az Uránusz szextilben a dekánoddal lehetővé teszi, hogy teljesebben kifejezd magad, jobban összhangban legyél azzal, aki valójában vagy. Ez egy felszabadító és kellemesen meglepő év lesz. A munkahelyeden új elhelyezést vagy előléptetést, de legalábbis örvendetes változást kaphatsz.

Ha munkát keresel, olyan áttörést érhetsz el, amire nem számítottál. Valószínű, hogy új és szokatlan emberekkel ismerkedik meg, és többet foglalkozik majd barátaival és csoportjaival.

 • Kizárólag a február 25-28. között születettek számára.
 • A korábban születettek 2018 márciusától 2020 áprilisáig érezték ezt.

2020. november 30. – 2021. május 26. – Holdfogyatkozás 2020 novemberében a dekád négyzete felszínre hoz minden forrongó párkapcsolati feszültséget. Valamilyen bosszúság addig nyaggat, amíg kénytelen leszel tenni valamit ellene. Ha érzékenyebbé válsz a partnerek, családtagok és közeli barátok hangulatára, elkerülheted az ilyen érzelmi drámákat.

Február 24-től március 6-ig – A Vénusz a dekádban a szerelmet, békét és harmóniát hozza. Szépnek kell érezned és szépnek kell lenned, így ez az év egyik legjobb időszaka a társasági életre és a randevúzásra. Mások vonzónak, bájosnak és nagyon gyengédnek fogják találni önt.

A pénzügyei szempontjából is jó időszak lesz ez. Az alkuképesség és a jó divatérzék ideális a vásárláshoz. Ez a megfelelő időszak ékszerek, ruhák, ajándékok, kozmetikumok vásárlására, valamint hajvágásra és szépségkezelésekre.

Május 9. és július 31. között – A Jupiter az ön dekádjában a gazdagság és a jólét növekedésének lehetőségeit hozza. Az új kalandok kitágítják a látókörét és kiszélesítik az életszemléletét.

Ez a szellemi és anyagi növekedés időszaka lehet. Vigyázz azonban, hogy ne légy kapzsi, önző, túlságosan magabiztos vagy extravagáns a június 20-tól július 31-ig tartó Jupiter retrográd időszak alatt.

 • Ez csak a február 19-21. között születettekre vonatkozik.
 • De az egész Halak 1. dekán 2021 decemberétől újra átvonul ez a tranzit.

Május 25-től november 19-ig – A 2021. májusi holdfogyatkozás szintén a te dekánodban áll négyszögben. Ez megnehezíti a saját érzéseid és mások hangulatának megértését. Az otthoni és a szeretteiddel való nézeteltérések valószínűbbek, ha beleszólsz, mélyebbre ásol, vagy felkavarod a dolgokat. Ez az együttérzés és a kompromisszumok ideje.

2021. december 25. – 2022. február 16. – A Jupiter az ön dekánjában ismét jó időket és szerencsét hoz. Boldoggá, optimistává és lelkessé kell válnod, hogy mindent megtapasztalj, amit csak lehet.

A Jupiter továbbá hitet és önbizalmat, valamint nagylelkűséget biztosít. Ez egy jó időszak egy új tanfolyam, egy hosszú távú utazás, vagy egy új kapcsolat, üzlet vagy jogi ügy megkezdésére.

Többet a Halak horoszkópjáról 1. dekán

 • Heti Halak horoszkóp
 • Halak havi horoszkóp 1. dekán
 • Halak 2020. Horoszkóp 1. dekán

2. dekán Halak horoszkóp 2021

Február 28-ig – A Neptunusz az ön dekánjában spirituálisabb életszemléletet ad. Ez nagyon megvilágosító lehet, ugyanakkor sebezhetőnek is érezheted magad. A korábban jól meghatározott önképed és személyes határaid feloldódhatnak körülötted, ami ijesztő lehet.

Az erősödő önbizalom, a zavarodottság és a kétségek bizonytalansághoz és túlzott érzékenységhez vezethetnek. Ne feledd, hogy az egész része vagy, és bízz a szellemi vezetőidben.

 • Kizárólag a március 9-én és 10-én születettek számára.
 • A korábban születettek 2017 és 2020 között érezték.

Március 4-14. – A Vénusz az ön dekánjában szeretetet, békét és harmóniát hoz. Gyönyörűnek kell érezned és kinézned, így ez az év egyik legjobb időszaka a társasági életre és a randevúzásra. Mások vonzónak, bájosnak és nagyon gyengédnek fogják találni önt.

A pénzügyei szempontjából is jó időszak lesz ez. Az alkuképesség és a jó divatérzék ideális a vásárláshoz. Ez a megfelelő időszak ékszerek, ruhák, ajándékok, kozmetikumok vásárlására, valamint hajvágásra és szépségkezelésekre.

2021. április – 2023. május – Az Uránusz szextilben a dekáddal lehetővé teszi, hogy teljesebben kifejezd magad, jobban összhangban legyél azzal, aki valójában vagy. Ez egy felszabadító és kellemesen meglepő év lesz. A munkahelyeden új elhelyezést vagy előléptetést, de legalábbis örvendetes változást kaphatsz.

Ha munkát keresel, olyan áttörést érhetsz el, amire nem számítottál. Valószínű, hogy új és szokatlan emberekkel ismerkedik meg, és többet foglalkozik barátaival és csoportjaival.

 • Kizárólag a február 29-től március 5-ig születettek számára.
 • A március 6-tól 10-ig születettek számára ez a jövő évtől érvényes.

Május 29-től június 22-ig – A Merkúr hátráló mozgása kommunikációs és technológiai zavarokat, ideges szorongást, utazási késéseket és elveszett tárgyakat hozhat. Arra is számíthatsz, hogy dolgokon rágódsz, felidézed a múltat, vagy váratlanul találkozol a múltadból ismert emberekkel.

Legyen különösen óvatos a szavaiddal, és próbálj meg nem túl gyorsan reagálni bármilyen vitában, vagy ha provokálnak. Az üzleti tárgyalások ingadozóban lesznek. Néhány fontos részlet még nem lesz elérhető, mások pedig megbízhatatlanok vagy becstelenek lehetnek. Különösen így van ez akkor, amikor a Merkúr retrográd szögben áll a dekáddal június 9-től 22-ig.

Június 10-től november 19-ig – Napfogyatkozás 2021 júniusában a dekád négyszögében olyan kihívások lehetősége áll fenn más emberek vagy olyan körülmények részéről, amelyek próbára teszik a jellemedet. A tekintélyedet megkérdőjelezhetik, vagy arra kényszerülhetsz, hogy igazold a céljaidat.

2021. december 4. – 2022. április 30. – Napfogyatkozás 2021 decembere szintén a dekánod négyzetében áll. Ha jó úton jársz, akkor is előreléphetsz, ha továbbra is a fő célodra koncentrálsz. Ha azonban a vereség és a csalódottság eluralkodik rajtad, itt az ideje, hogy átértékeld a céljaidat.

Többet a Halak horoszkóp 2. dekánjáról

 • Heti Halak horoszkóp
 • Halak havi horoszkóp 2. dekán
 • Halak 2020-as horoszkóp 2. dekán

3. dekán Halak horoszkóp 2021

2018 és 2024 között – a Plútó szextilben a te dekánod hozza az önbizalmat.magabiztosságot, hatalmat és befolyást. Nagyobb hajtóerőt fogsz érezni, hogy előremenekülj és elérd a céljaidat. A kapcsolatok intenzívebbnek tűnhetnek, de jó értelemben. A kötődés és a mélyebb értelem a nagyobb megértés révén jön létre. A rejtett tehetségek és képességek segítenek a személyes és szakmai előmenetelben.

 • A március 11-14. között születettek számára a hatás csökken.
 • A március 15-17. között születettek ebben az évben a legerősebben érzik a Plútót.
 • Március 18-tól 20-ig érzik a teljes erejét jövőre.

2020. december 14-től 2021. május 26-ig – Napfogyatkozás 2020. decemberi napfogyatkozás négyzete a dekádban olyan kihívások lehetőségét hozza, amelyek más emberek vagy olyan körülmények részéről érkeznek, amelyek próbára teszik a jellemedet. Megkérdőjeleződhet a tekintélyed, vagy arra kényszerülhetsz, hogy igazold a céljaidat.

Ha jó úton jársz, akkor is lesz némi előrelépés, ha a fő célra összpontosítasz. De ha a vereség és a csalódás eluralkodik rajtad, lehet, hogy itt az ideje, hogy átértékeld a céljaidat.

2021-2025 – A Neptunusz a dekádban spirituálisabb életszemléletet ad. Ez nagyon megvilágosító lehet, ugyanakkor sebezhetőnek is érezheted magad. A korábban jól meghatározott önképed és személyes határaid feloldódhatnak körülötted, ami ijesztő lehet.

Az erősödő önbizalom, a zavarodottság és a kétségek bizonytalansághoz és túlzott érzékenységhez vezethetnek. Ne feledd, hogy az egész része vagy, és bízz a szellemi vezetőidben.

 • Csak a március 11-14. között születettek érzik a Neptunusz teljes erejét ebben az évben.
 • A március 15-20. között születettek érzik a következő években.

Május 29-től június 22-ig – A Merkúr hátráló jegye kommunikációs és technológiai zavarokat, ideges szorongást, utazási késéseket és elveszett tárgyakat okozhat. Arra is számíthat, hogy dolgokon rágódhat, felidézheti a múltat, vagy váratlanul találkozhat a múltjából ismert emberekkel.

Legyen különösen óvatos a szavaival, és próbáljon meg nem túl gyorsan reagálni bármilyen vitában, vagy ha provokálják. Az üzleti tárgyalások ingadozóban lesznek. Néhány fontos részlet még nem lesz elérhető, mások pedig megbízhatatlanok vagy becstelenek lehetnek. Különösen így van ez akkor, amikor a Merkúr retrográd jegye május 29-től június 13-ig az ön dekánjának négyzetében áll.

Június 10-től november 19-ig – Napfogyatkozás 2021 júniusában az ön dekánjának négyzetében olyan kihívásokat hozhat más emberek vagy körülmények részéről, amelyek próbára teszik a jellemét. Megkérdőjeleződhet a tekintélyed, vagy arra kényszerülhetsz, hogy igazold a céljaidat.

Ha jó úton jársz, akkor is lesz némi előrelépés, ha a fő célra összpontosítasz. De ha a vereség és a csalódás eluralkodik rajtad, lehet, hogy itt az ideje, hogy átértékeld a céljaidat.

2021. november 19. – 2022. április 30. – 2021. novemberi holdfogyatkozás szextilben a dekáddal belső egyensúlyt és elégedettséget ad. Ha mindkét oldalt igazságosan és kiegyensúlyozottan látod, az segít megoldani a személyes vagy párkapcsolati problémákat.

A bensőséges kapcsolatok az érzelmi kötődés és a kölcsönös tisztelet révén fejlődnek. Megvan az önbizalmad és a hatékonyságod ahhoz, hogy közös vállalkozásokat, partnerségeket és csoportos tevékenységeket kezdeményezz.

Többet a Halak horoszkóp 3. dekánjáról

 • Heti Halak horoszkóp
 • Havi Halak horoszkóp 3. dekán
 • Havi Halak horoszkóp 2020. Horoszkóp 3. dekán

Minden 2021-es horoszkóp

Halak 2021-es horoszkópod a dekánodhoz tartozó bolygóátvonulások és holdfázisok alapján készül. Ez pontosabb és hitelesebb módszer, mint a házak, zónák vagy szektorok használata.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.