A mai nap (2019. augusztus 24.) a nemzeti gofri napja, és a tésztás klasszikus tiszteletére a Newsweek kivasalta a tényeket és ajánlatokat talált, hogy segítsen neked gofrizni ezt a finomságot.

Mi a nemzeti gofri napja?

A nemzetközi gofri naptól (március 25.) eltérően ez a különleges ünnep a gofrisütő vasra vonatkozó első amerikai szabadalom megadásának napját jelöli. A szabadalmat 1869-ben ezen a napon adták ki Cornelius Swarthoutnak a New York állambeli Troyból.

A szabadalmat kísérő levelében Swarthout a következőket írta: “A találmányom lényege abban áll, hogy egy olyan, a gofrisütővel összekapcsolt és annak részét képező fogantyút biztosítok, amelynek segítségével azt könnyen meg lehet fordítani a csúszás veszélye és a kéz megégetésének lehetősége nélkül.”

Stock image: Gofri reggelire vagy desszertnek?iStock

National Waffle Day 2019 Deals

Chompies: Menj el 2019. augusztus 24-én az arizonai Phoenix Valley öt helyszínének bármelyikére, és takaríts meg nagy összegeket kedvenc gofrijaidból. A vállalat szerint egy halom Classic belga gofri friss eperrel, áfonyával és tejszínhabbal tálalva csak 6,99 dollár lesz. Ez a Nemzeti Gofri Nap akció 15:00 óráig érhető el

Huddle House: Maga nem augusztus 24-én van, de ha augusztus 28-án elmész a Huddle House-ba, akkor 6 dollár elköltése esetén ingyen gofrit kapsz. A gyerekek hétfőn és kedden is ingyen esznek a cég honlapja szerint.

Clinton Hall: A New York-i étterem augusztus 24-én egész nap 12 dollárért féláron kínál Red Velvet gofrit a Bake Magazine szerint.

A Waffle House ® Múzeum: Tegyen egy túrát a legelső Waffle House-ban, amely 1955-ben nyílt meg. A georgiai Avondale Estatesben található, a látogatók ingyenes gofrimintákat kaphatnak.

Norma’s Cafe: A texasi kávézó az Instagram-fiókja szerint titokban tart néhány menüpontot. Augusztus 24-én a kávézó Chicken and Waffles-t kínál, amelyhez egy üveg ingyen Blackburn’s szirupot adnak.

Frog Bowling Alley: A New York-i helyszín a Nemzeti Gofri Napon a Send Me Waffles partnereként működik együtt a Send Me Waffles-szel. Egy Instagram-poszt szerint 14:00 és 18:00 óra között sör és gofri lesz kapható.

Hogyan készítsünk belga gofrit

A gofri két fő típusa van; a belga gofri és a hagyományos gofri. A fő különbség a kettő között az, hogy a belga gofri tojásfehérjével és simítószerrel készül, és általában gofrisütőben készül.

Ha nincs gofrisütőd vagy gofrisütőd, akkor ezzel a recepttel tökéletes gofrit készíthetsz. Vegánok számára is alkalmas, mivel nem tartalmaz tojást.

Korrekció: Ezt a történetet frissítettük, hogy a Clinton Hall helyes neve szerepeljen benne, nem Clinton Food Hall, ahogy korábban írtuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.