AP

Popular on Variety

A vasárnap esti tévés nézettségi verseny nem volt éppen olyan szoros, mint a PGA Championship döntője, amely könnyedén megelőzte a versenytársakat.

A CBS közvetítése a golf major utolsó napjáról átlagosan 1,0 nézettséget ért el a 18-49 éves felnőttek körében. Körülbelül 5,6 millió teljes néző kapcsolta be, hogy láthassa, ahogy a 23 éves Collin Morikawa győzedelmeskedik, két ütéssel megelőzve a korábbi világelső Dustin Johnsont és az angol Paul Caseyt. Az est további részében a 22. évad első vasárnapi “Big Brother” epizódja 0,8-as nézettséget és 3,1 millió nézőt ért el, ami enyhe csökkenést jelent a szerdai premierhez képest, amely 1,0-ás nézettséget és 3,6 millió nézőt hozott. Este 9 órakor a “60 Minutes” kiadása 0,6-os nézettséget és 4,1 millió nézőt ért el.

AzABC technikailag a második helyen végzett az este, köszönhetően a játékműsorok ismétléseinek. Az “America’s Funniest Home Videos”, a “Celebrity Family Feud” és a “Press Your Luck” ismétlései mind 0,6-os nézettséget értek el. Az első kettő egyenként 4,4 millió nézőt vonzott, a “Press Your Luck” pedig 3,1 milliót. A “Match Game” ismétlése 0,4-es nézettséggel és 2,5 millió nézővel zárta a dolgokat.

A vasárnap esti eredeti műsorok nagy része a spanyol nyelvű csatornákon volt, az Univision holtversenyben a harmadik helyen végzett, elsősorban a “The Masked Singer” mexikói változatának több epizódjának köszönhetően, amely 0,3-as átlagot és 1,3 millió nézőt ért el az éjszaka folyamán. A Telemundo két epizódot sugárzott a “La Voz”-ból, mindkettő 0,2 pontot ért el.

Az egyetlen másik nem ismételt epizód a “Fridge Wars” volt, amely 0,1-es nézettséggel és alig 400 000 nézővel folytatta hűvös futását a CW-n. A “Supernatural” ismétlése, amely csak egy epizód után váltotta fel a “Taskmaster”-t, ugyanezt a nézettséget és 253,000 nézőt ért el.

A NBC leadta a “Cannonball” és az “America’s Got Talent” ismétléseit, mindkettő 0.3-as nézettséget és körülbelül 1.8 millió nézőt ért el. A “Titan Games” ismétlése 0,2 és 1,3 millió nézőt ért el.

A Fox ismét levetítette az Animation Domination sorozatának ismétléseit, nevezetesen a “The Simpsons”, “Bless The Harts”, “Bob’s Burgers” és “Family Guy” ismétléseit, amelyek mindegyike 0,2 nézettséget ért el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.