Augusztus 13

dec 1, 2021

Aki augusztus 13-án született, az
diszkrét és jól ismeri
az emberi jellemeket.

Augusztus 13-i születésnapi horoszkóp

Nem szeret rejtőzködni és titkolózni – a nyíltságot és törvényszerűséget mindig a kifogások és magyarázatok fölé helyezi – még ha ez a legrosszabbat is jelenti számára. Kiváló elemzőképességgel rendelkeznek, és képesek olvasni az emberek lelkében. Érzelmileg erősen kötődnek másokhoz. Nagyfokú diszkrécióról tesznek tanúbizonyságot.

Gondosan mérlegelik szándékaikat, erőfeszítéseiket és képességeiket, figyelembe véve életkörülményeiket. Előre látóak, tele vannak intuícióval és kiváló vezetői képességekkel. Őszinték, nyitottak, energikusak, valamint spirituálisak és magasabb célokra törekszenek.

Sokszor végeznek mélyreható kutatásokat és szereznek ismereteket. Tökéletesen megértik a társadalom életét irányító törvényeket. Imperiánsok – tudják, hogyan kell uralkodni másokon, általában sikeresek mások irányításában és szervezésében.

Jó memóriával rendelkeznek, és képesek szellemileg összpontosítani a munkájukra. Az emberekről való kiváló tudásuk hatalomra viszi őket. Másokra élénkítő hatással vannak, és fejlesztik őket. Mélyen hisznek az emberségben és abban, hogy munkatársaik a legjobbat adják ki magukból.

Kívánnak nemességet ébreszteni környezetük szívében, valamint bátorságot, energiát, mindeközben tudatják velük, hogy reményeiket nem szabad cserbenhagyni. Ha mégis megtörténik, a jövőben javulásra számítanak.

Soha nem várják el senkitől, hogy keményebben dolgozzon, mint amennyire képes, vagy képességeit meghaladó feladatokat végezzen. A tudományok és a művészetek iránt egyaránt érdeklődnek, különös gondot fordítanak a szegények, szenvedők, betegek és elnyomottak jólétének biztosítására.

Szívesen megfeledkeznek önmagukról, hogy másokról gondoskodjanak, pontosságot, módszerességet és óvatosságot tanúsítva. Humorérzékkel rendelkeznek, vendégszeretőek, jó kapcsolatban vannak a családjukkal, amelyhez ragaszkodnak. Önzetlensége hozza a magaslatokat az életben.

Augusztus 13. – csillagjegy

Ha augusztus 13-án van a születésnapod, akkor az Oroszlán a csillagjegyed

Születésnapi személyiség – augusztus 13

jelleg : szorgalmas, nagylelkű, tehetséges, ravasz, zárkózott, szemtelen;
szakma : villanyszerelő, pilóta, szemész;
színek: barna, krémszínű, zöld;
kő : jáspis;
állat : tukán;
növény : sassafras fa;
szerencseszámok : 24,37,39,43,52,59
erő szerencseszám : 25

Augusztus 13

Ünnepek és ünnepek – augusztus 13

  • Hercules Victori (Római Birodalom)
  • Lao Issara, a szabad Laosz napja. (Laosz)
  • Nemzetközi baloldaliak napja (nemzetközi)
  • Keresztény ünnepnap: Imolai Kázmér, Római Hippolütosz, Jakob Gapp, Gyóntató Maximus, Poncius pápa, Radegunde, Florence Nightingale, Octavia Hill, Jeremy Taylor (anglikán közösség), Clara Maass (a Nightingale Evangélikus Egyházzal), Augusztus 13. (keleti ortodox liturgia)
  • Aventinus Diana ünnepe (Római Birodalom)
  • A Gujo Odori első napja (GujĹ)
  • A függetlenség napja, a Közép-afrikai Köztársaság Franciaországtól való függetlenségét ünnepli 1960-ban.

Nézze meg a következő oldalon a leghíresebb augusztus 13-i születésnapokat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.