Does your car run perfectly all the time? Természetesen nem.
Mint minden mechanikus tárgy, a gépjármű is rendszeres karbantartást igényel. Még ekkor sem mindig elegendő a rutinjavítás, és autóját el kell vinnie egy autószerelő műhelybe.
A jó autószerelő felbecsülhetetlen értéket képvisel az életében, míg egy rossz szerelő csak ronthat a helyzeten. A szerelőket néha azzal a sztereotípiával illetik, hogy komolytalan javításokat támogatnak, hogy több pénzt keressenek. Azonban az ellenkező véglet, hogy nem veszik észre a valóban javításra szoruló problémákat, sokkal veszélyesebb. A szerelők közvetve kárt okozhatnak azáltal, hogy figyelmen kívül hagyják az autó rendszerének súlyos meghibásodására utaló jeleket. Ráadásul egy hiányos javítás elvégzése vagy az autó nem megfelelő összerakásának elmulasztása egyaránt veszélyes eredményekhez vezethet; a jármű hirtelen kritikus meghibásodást szenvedhet a forgalomban, ami súlyos gépjárműbalesethez vezethet.

Autó meghibásodások és közúti borzalmak

Félelmetes lehet, amikor az Ön által vezetett jármű hirtelen nem reagál vagy váratlanul hibásan kezd el működni. Néhány a potenciálisan katasztrofális rendszerhibák közül, amelyek Wisconsinban autóbalesetet okozhatnak:

  • Kormányzási hiba
  • Gumiabroncsok kidurranása
  • Motor tűz
  • Motorleállás
  • Fékhiba
  • Függesztés összeomlása
  • A légzsákok nem nyílnak ki vagy váratlanul nyílnak ki
  • Elektromos rendszerhibák, beleértve a féklámpákat és az irányjelzőket

Az autószerelőjének szakmai kötelessége, hogy biztonságos és használható állapotban adja vissza autóját. Ha nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, felelősség terheli, ha a jármű meghibásodása súlyos gépjárműbalesetet okoz. Felelősségre vonható a gondatlan autójavításából eredő sérülésekért.

Igazságot keres

Sérülést szenvedett egy wisconsini autóbalesetben, amelyet gondatlan javítási munka okozott? Önnek joga van kártérítést kérni az orvosi költségekért és az esetből eredő egyéb veszteségekért.
A Hupy and Abraham tapasztalt appletoni autóbaleset-ügyvédjei elmondják, hogyan gyorsíthatja fel pénzügyi helyreállítását. Hívjon minket még ma egy ingyenes, bizalmas, kötelezettség nélküli konzultációért a 920-882-8382-es telefonszámon vagy ingyenesen a (800) 800-5678-as számon. Cserébe elküldjük Önnek a The Ultimate Guide for Automobile Accident Victims című ingyenes könyvünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.