Watkins Glen International
NASCAR XFINITY Series Race #20 of 33

Saturday, August 3, 2019
Scheduled Green Flag (approx): 15:26pm/et
Laps/Stages: Kierroksia: 82 kierrosta yhteensä. Etapit päättyvät kierroksiin: 20/40/82

TELEVISIO / RADIO / STREAMING

Televisiolähetykset: Aika 15:00/et, NBC ja suoratoistona NBC Sports Livessä (saatavilla osallistuvalla TV-palveluntarjoajan kirjautumisella)
Radiolähetys (suoratoistona ja suoratoistona): Motor Racing Network (MRN) / SiriusXM Satellite NASCAR (saatavilla tilauksen kanssa)

Viikonlopun aikataulu

Radalla aikataulu

Harjoitukset:
Perjantai, 2. elokuuta, klo 12:35-13:25/et, TV-NBC Sports Live -suoratoisto;
Perjantai, 2. elokuuta, klo 14:05-15:25/et, TV-NBC Sports Live -suoratoisto.
Karsinta:
Lauantai, 3. elokuuta klo 11:40/et, TV-NBCSN.

Täydellinen tapahtuma-aikataulu (paikalliset ajat radalla)

Perjantai, 2. elokuuta
7:30 AM-9:30 AM NXS HAULERS ENTER (EQUIPMENT UNLOAD)
9:30 AM-8:30 PM NXS GARAGE OPEN
11:30 AM NXS ROOKIE MEETING, SPOTTER MEETING, & RANDOM DRAW
12:35 PM-13:25 PM NXS 1ST PRACTICE
2:05 PM-15:25 PM NXS FINAL PRACTICE

Lauantai, 3. elokuuta
9:30 AM NXS GARAGE OPENS
11:40 AM NXS QUALIFYING (MULTI-VEHICLE / TWO ROUNDS)
12:45 PM NXS-KULJETTAJIEN / MIEHISTÖN PÄÄLLIKÖIDEN KOKOUS (MEDIAKESKUS)
14:30 PM NXS-KULJETTAJIEN ESITTELYT
15:00 PM NXS-KILPAILU (VAIHEET 20/40/82 KIERROSTA = 200.9 MILES)

NXS = NASCAR XFINITY Series
SCHEDULE SUBJECT TO CHANGE TO CHANGE

Linkit kisan, harjoitusten ja karsintojen tuloksiin (pdf-muodossa): (lisätään sitä mukaa, kun niitä on saatavilla)

RACE RUNDOWN….Uutiset & Linkit

Austin Cindric sai ensimmäisen NASCAR Xfinity Series -voiton kaksintaistelussa The Glenissä: Mahdollisuus kolkutti Austin Cindricille sen jälkeen, kun mekaaninen vika pudotti Kyle Buschin pois lauantain Zippo 200 -kilpailusta Watkins Glen Internationalissa. Cindricin ja AJ Allmendingerin vaihdettua kolhuja NASCAR Xfinity Series -sarjan kilpailun kahdella viimeisellä kierroksella Cindric – tuoreemmilla renkailla – nousi voittajaksi ensimmäistä kertaa urallaan. Kilpailun jälkeisen tarkastuksen jälkeen Allmendingerin Kaulig Racing Chevrolet nro 10 hylättiin takakorkeuden rikkomisen vuoksi, mikä pudotti Allmendingerin viimeiselle sijalle. Fanit poistuivat radalta kuitenkin muistona kiihkeästä taistelusta viimeisillä kierroksilla. 8.3.2019)

#22-Austin Cindric voitti Zippo 200 NASCAR XFINITY Series -kilpailun Watkins Glen Internationalissa. Voitto on hänen uransa 1. XFINITY-voitto.
#20-Bell sijoittui toiseksi, seuraavina , #7-Allgaier, #12-Blaney, #2-Reddick, #98-Briscoe, #00-Custer, #1-Annett, #9-Gragson ja #8-Preece.
#10-Allmendinger sijoittui alunperin kakkoseksi, mutta hänet hylättiin ajokorkeusrikkomuksen vuoksi. Hänet siirrettiin viimeiselle sijalle (37.).
Voittaja #18-Busch, johti alkuvaiheessa 22 kierrosta, mutta rikkoi ohjausvarren ennen toisen vaiheen loppua ja sijoittui 32. sijalle.
Vaiheen 1 voitti #18-Busch.
Vaiheen 2 voitti #10-Allmendinger.
Johdossa vaihtui 9 kärkiajanvaihtoa kuuden kuljettajan kesken, ja 7 varoitusajoa, jotka toivat mukanaan 16 keltaisen lipun merkitsemää ajokierrosta.
Kilpailun keskiverto vauhti oli: 88.611mph.

Kilpailun nopeat faktat – Watkins Glen International
Austin Cindric voitti 25. vuotuisen Zippo 200 -kilpailun The Glenissä, ja tämä oli hänen ensimmäinen voittonsa 54:ssä Xfinity Seriesin kilpailussa.
Tämä on hänen ensimmäinen voittonsa ja 14. top-10-sijoituksensa vuonna 2019.
Tämä on hänen ensimmäinen voittonsa ja ensimmäinen top-10-sijoituksensa kahteen kilpailuun Watkins Glen Internationalissa.
Christopher Bell (kolmas) saavutti toisen top-10-sijoituksensa kahteen kilpailuun Watkins Glen Internationalissa.
Chase Briscoe (seitsemäs sija) oli korkeimmalle sijoittunut tulokas.
Tyler Reddick johtaa pistetilannetta 32 pisteen erolla Christopher Belliin.
(NASCAR Integrated Sports Marketing)(8-3-2019)

VALINTATIEDOT, HARJOITUSNOPEUDET JA ILMOITTAUTUMISPISTEET

#18-Kyle Busch voitti Buschin paalupaikan NASCAR XFINITY Seriesin Zippo 200 NASCAR XFINITY Seriesin osakilpailuun Watkins Glen Internationalissa vauhdilla 124,054. Paalupaikkansa tulos oli hänen 1. paalupaikkansa vuodelle 2019, hänen 1. paalupaikkansa Watkins Glenissä ja hänen 67. paalupaikkansa koko uransa aikana.
#22-Cindric starttaa 2. sijalta, jonka jälkeen tulevat #12-Blaney, #20-Bell, #2-Reddick, #98-Briscoe, #10-Allmendinger, #8-Preece, #7-Allgaier ja #19-Jones.
Kuljettaja(t), joka(t) jää(vät) pois kilpailusta: ei yhtään kuljettajaa, sillä 37:ää ilmoittautui 38:n paikan saajaksi.
Katso karsintatulokset karsintatulokset-sivulta (pdf) ja koko lähtölistan lähtöjärjestys lähtölinjaukset sivulta (pdf).(8-3-2019)

Watkins Glen International – karsintojen pikatiedot:
Kyle Busch(i) voitti paalupaikan 25. vuotuiseen Zippo 200 -osakilpailuun The Glenissä kierroksella 71,098 sekuntia, 124,054 mailia tunnissa.
Tämä on hänen 66. paalupaikkansa 350:ssä NASCAR Xfinity Seriesin osakilpailussa.
Tämä on hänen ensimmäinen paalupaikkansa ja viides top-10-lähtönsä vuonna 2019.
Tämä on hänen ensimmäinen paalupaikkansa 11 kilpailuun Watkins Glen Internationalissa.
Austin Cindric (toinen) saavutti 16. top-10-starttinsa vuonna 2019 ja ensimmäisen kahdessa kilpailussa Watkins Glen Internationalissa.
Ryan Blaney(i) (kolmas) saavutti ensimmäisen top-10-starttinsa Watkins Glen Internationalissa. Se on hänen ensimmäinen yhdessä kilpailussa tällä kaudella.
Chase Briscoe (kuudes) oli nopein karsinnan tulokas.
(NASCAR-tilastot)(8-3-2019)

Happy Hour (viimeinen) harjoitus Zippo 200 NASCAR XFINITY Series -osakilpailua varten Watkins Glen International -stadionilla on päättynyt. 80 suunnitellun minuutin jälkeen viiden parhaan kuljettajan viisi parasta, hitainta kuljettajaa ja muistiinpanot:
#18-Busch 121.862
#11-Haley 121.374
#22-Cindric 121.280
#10-Allmendinger 121.027
#12-Blaney 120.752
Hitaimmat: #35-Gase 114.475 & #13-Finchum 110.701mph.
Lisimmät kierrokset ajettu: #22-Cindric & #98-Briscoe, 33 kierrosta.
Paras 10 peräkkäisen kierroksen avg (3 kuljettajasta): #22-Cindric, 120.340mph.
Nopeimmat nopeudet, paras 10 peräkkäisen kierroksen keskiarvo, ajetut kierrokset Happy Hourin harjoitusnopeudet sivulla (pdf).(8-2-2019)

Ensimmäinen harjoitus Zippo 200 NASCAR XFINITY Series -kilpailua varten Watkins Glen Internationalissa on päättynyt, 50 suunnitellun minuutin jälkeen, viisi parasta, hitaimmat ja huomiot:
Suurimmat ajetut kierrokset: #98-Briscoe, 21
Paras 10 peräkkäisen kierroksen avg (0 kuljettajasta): Yksikään kuljettaja ei ajanut 10 peräkkäistä kierrosta.
Huomautuksia: #00-Custer romuttui ja siirtyy vara-autoon.
Nopeimmat nopeudet, paras 10 peräkkäisen kierroksen keskiarvo, ajetut kierrokset ensimmäisten harjoitusten nopeudet -sivulla (pdf).(8-2-2019)

Osallistujaluettelo Zippo 200 -kilpailuun NASCAR XFINITY Series -kilpailuun Watkins Glen International -stadionilla on julkaistu, 37 joukkuetta/kuljettajaa on listattu.
Koska 37 autoa on ilmoitettu, kaikki kuljettajat pääsevät kisaan.
Katso koko ilmoittautumislista ilmoittautumislistasta (pdf)